Bowers & Wilkins och McLaren Automotive firar sitt framgångsrika partnerskap genom att lansera nya Zeppelin McLaren Edition
Hem PRODUKT NYHETER Bowers & Wilkins och McLaren Automotive firar sitt framgångsrika partnerskap genom att lansera nya Zeppelin McLaren Edition

Bowers & Wilkins och McLaren Automotive firar sitt framgångsrika partnerskap genom att lansera nya Zeppelin McLaren Edition

Publicerat av: Redaktionen

Bowers & Wilkins prisbelönta trådlösa Zeppelin-högtalare får en ny McLaren-inspirerad design i grått och orange samt nya multiroom-funktioner

Bowers & Wilkins, den berömda brittiska tillverkaren av premiumljud, har lanserat en ny version av sin prisbelönta trådlösa högtalare i samarbete med den mångåriga partnern McLaren Automotive. Tillsammans presenterar de Zeppelin McLaren Edition.

Den nya McLaren-inspirerade Zeppelin-högtalaren firar både partnerskapet mellan två ledande varumärken och McLarens 60-årsjubileum.

Kvalitetsljud möter ikonisk McLaren-design

Efter framgången med hörlurarna Px8 McLaren Edition har Bowers & Wilkins skapat en specialdesignad version av den klassiska trådlösa Zeppelin-högtalaren i ett raffinerat Galvanic Grey och fräscht Papaya Orange-utförande som är inspirerat av McLaren Automotives formspråk.

Zeppelin McLaren Edition kombinerar McLarens tekniska och prestandabaserade estetik och visuella identitet med den höga ljudkvalitet som är synonym med Bowers & Wilkins.

 Förnyad för streamingåldern

Zeppelin är ett komplett stereosystem: en trådlös, smart högtalare i ny tappning för streamingåldern. Högtalaren innehåller högtalarelement av referenskvalitet som är symmetriskt placerade på båda sidor runt en stor subwoofer i mitten. Allt drivs av en 240-watts förstärkare.

Resultatet är ett stort stereoljud som fyller hela rummet och som ingen konkurrent kan mäta sig med.

Genom att kombinera beprövad elementteknik med en högupplöst streamingplattform blir resultatet exceptionella musikupplevelser – oavsett om musiken kommer från en trådlös källa eller en streamingtjänst.

Uppgraderade multiroom-funktioner och nya streamingtjänster

Som om lanseringen av den nya McLaren Edition-versionen av Zeppelin inte vore nog introducerar Bowers & Wilkins även en trådlös multiroom-funktion. Den gör det möjligt för kompatibla Zeppelin-högtalare att spela i flera rum, bland annat tillsammans med soundbar-högtalaren Panorama 3 och de trådlösa högtalarna i Formation-serien. På så sätt går det snabbt och enkelt att ansluta och konfigurera ett trådlöst högtalarsystem hemma. Och allt kan ställas in och styras från Bowers & Wilkins Music-appen – enkelt och smidigt.

Inspirerad av 60 år med McLaren

Bowers & Wilkins tillkännager också en unikt designad utgåva av Zeppelin, som bara byggs i 60 exemplar.

Zeppelin McLaren 60th Anniversary Edition har en design i en fräsch orange färg som hänvisar till McLarens historia inom motorsport. Utförandet ger den redan ikoniska Zeppelin en ännu mer distinkt estetik. Dessutom finns en Speedy Kiwi-logotyp på baksidan av högtalaren som hyllar Bruce McLarens banbrytande vision. De 60 unika exemplaren finns exklusivt hos utvalda McLaren-återförsäljare över hela världen.

Ett solitt partnerskap förankrat i prestanda

Sedan 2015 har Bowers & Wilkins ansvarat för utvecklingen av de högpresterande ljudsystem som finns i McLarens super- och hyperbilar. Partnerskapet bygger på en stabil teknisk grund samtidigt som det är förankrat i båda parters gemensamma mål att leverera högsta möjliga prestanda.

Bowers & Wilkins och McLaren Automotive firar sitt framgångsrika partnerskap genom att lansera nya Zeppelin McLaren EditionSenast arbetade Bowers & Wilkins nära McLarens design- och ingenjörsteam för att skapa och optimera ljudsystemet i företagets senaste superbil: McLaren 750S. Precis som sina föregångare har 750S den senaste högtalartekniken, utvecklad i Southwater, där Bowers & Wilkins forsknings- och utvecklingsteam har funnits sedan 2019, knappt 50 km från McLaren Technology Centre i Woking, Storbritannien.

Dan Shepherd, Vice President of Licensing & Partnerships på Bowers & Wilkins, säger:

”Jag är mycket glad över att kunna presentera det senaste tillskottet till vår växande produktportfölj som utvecklats i samarbete med våra partner på McLaren Automotive. Zeppelin McLaren Edition ansluter sig till den mycket framgångsrika Px8 McLaren Edition och skapar ett unikt tilltalande och innovativt trådlöst produktsortiment som jag är säker på kommer att hitta entusiastiska köpare bland fans av både McLaren och Bowers & Wilkins.”

Zeppelin McLaren Edition är tillgänglig från den 11 oktober hos HiFi-Klubben för 9 998 kr, medan den begränsade upplagan av 60-årsjubileumsmodellen finns tillgänglig hos utvalda McLaren-återförsäljare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00