You can feel IT – en heldag med extra allt
Hem DISTRIBUTÖR You can feel IT – en heldag med extra allt

You can feel IT – en heldag med extra allt

Publicerat av: Redaktionen

[KANALRÖST] Det var måndag och tidigt på morgonen när de första utställarna anlände för att tillsammans med oss dra igång årets skönaste ÅF-konferens You can feel IT.

You can feel IT – en heldag med extra allt 2Platsen vi valt gav precis den känsla av energi och avkoppling på samma gång som vi hoppats på. Yasuragi ute på Hasseludden bjöd på ett strålande välkomnande.

Vid halv tiotiden började alla återförsäljare strömma in och då stod våra 25 utställare redo och taggade för att ta emot. Efter att vi fått i oss kaffe, juice och en mängd goda småbröd med tillhörande röror och frukter tog alla plats i stora konferenssalen för att höra när vår VD William van Kerkvoorde kickade igång dagen. Direkt därefter intog Magnus Wetterberg, HPE Computer och Niklas Stolperud på Aruba, scenen för att inleda dagens program av key-notes med ämnet ”HPE Next”.

Det var tre intressanta key-notes inplanerade under dagen innan alla workshops skulle dra igång. Men agendan gav också våra återförsäljare gott om tid att gå runt bland montrarna för att knyta nya kontakter och få inspiration till nya affärer. Här fanns också möjlighet att prova HP:s nya VR-backpack och känna hur nervkittlande det kan vara att stå på en planka under uppförandet av en skyskrapa i New York.

HP var också de som precis före lunch, som andra key-note för dagen, fick allas uppmärksamhet när de satte fokus på ”Framtidens Arbetsplats” genom Stefan Bergdahl, till vardags HP:s Sverigechef.

Med magen mättad av god fisk bänkade sig återförsäljarna efter lunch för dagens sista key-note då Predrag Mitrovic på Microsoft berättade om hur säkerhet och digitalisering går hand i hand.

Strax efter 14 drog workshops igång och besökarna hade möjlighet att välja mellan inte mindre än 9 matnyttiga tillfällen under eftermiddagen. Här fanns alla chanser till ny inspiration! Ett pris till dagens mest aktiva besökare delades ut under middagen och vinnare blev Lars Tholén från Olsonic.

För middag var så klart inplanerad men innan dess fick alla besökare chansen till lite avkoppling i de varma källorna, väldigt uppskattat av många. Vi insåg tidigt att vår middag skulle konkurrera med något som i mångas ögon är viktigare än såväl jobbet och ibland livet självt, nämligen en landskamp i fotboll. För att inte riskera tomma stolar eller 300 gamnackar under middagen lovade vi gästerna att kan de bara ge vår underhållare Peter Gröning och maten sin uppmärksamhet under första halvlek så kommer andra halvlek att sändas på storskärm under den avslutande delen av middagen.

Så här i efterhand vill vi inte bara tacka alla våra fantastiska återförsäljare och leverantörer för en grym dag. Vi vill också säga: TACK Janne Andersson och svenska landslaget för att ni kryddade vår kväll på Yasuragi 2017. För vem kommer inte minnas var man var när Sverige sparkade ut Italien inför VM i Ryssland 2018!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>