DattoCon 2022 öppnar portarna för över 2500 deltagare
Hem NYHETERTECH NEWS DattoCon 2022 öppnar nu portarna för över 2500 deltagare

DattoCon 2022 öppnar nu portarna för över 2500 deltagare

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Tillsammans med ett antal av Dattos högsta chefer lanserar Kaseyas VD Fred Voccola nya produktlanseringar och Dattos strategiska inriktning efter att företaget förvärvades av Kaseya tidigare i år.

Kaseya, en av världens ledande leverantörer av IT- och säkerhetshanteringslösningar för IT-tjänsteleverantörer (MSP:er) och medelstora företag, öppnar portarna till årets DattoCon, som återvänder efter tre års uppehåll, och förväntas samla över 2500 deltagare i Washington D.C. under de närmaste dagarna.

Kaseyas VD Fred Voccola kommer tillsammans med toppchefer från Datto att presentera Dattos strategiska inriktning efter att företaget förvärvades av Kaseya tidigare i år. Vidare kommer ett antal nya produkter och lösningar att presenteras – inklusive de senaste tilläggen till säkerhetsportföljen som Dattos partner kan erbjuda sina kunder.

– Vi är extremt glada över årets DattoCon och ser fram emot att visa våra partner hur mycket starkare Kaseya och Datto är tillsammans. Vi är också mycket glada över att kunna samlas igen under den första fysiska DattoCon-konferensen sedan pandemin gjorde sitt intåg. Det kommer att vara en fantastisk möjlighet att nätverka, lära sig nya saker och ha kul, säger Fred Voccola, VD för Kaseya.

Innovation och nya integrationer
DattoCon 2022 öppnar portarna för över 2500 deltagareVid årets DattoCon presenterar experter från Datto och Kaseya ett brett utbud av planerade produktlanseringar. Det inkluderar bland annat Datto Managed SOC – som drivs av RocketCyber, som också är ett av Kaseyas företag – samt Datto EDR och Datto Secure Edge.

Med dessa lösningar har användarna alltid en säker anslutning till sin data i molnet.

Dessutom har Kaseya fokuserat på att få de nya lösningarna från förvärvet av Datto kommersiellt integrerade med de senaste tekniska integrationerna, såsom Datto BCDR och IT Glue, vilket ger teknikerna högre effektivitet. Andra lanseringar och nyheter gör att användare kan få ut det mesta av Kaseyas IT Complete-plattform. Med nya moduler, inklusive den nya Network Suite, samt sju nya integrationer mellan Kaseyas och Dattos produkter bara under det senaste kvartalet, kommer användare att uppleva förnyad innovation i de produkter som de redan har investerat i.

Nya investeringar i Dattos partnerprogram
MSP:er över hela världen kan glädja sig åt att Dattos prisbelönta Global Partner Program utökas avsevärt, så att det finns utrymme att välkomna ännu fler MSP:er som är redo för tillväxt. Det innefattar en ökning av resurserna med mer än 300 procent, vilket gör det möjligt för partner att få ytterligare hjälp med att planera och genomföra evenemang. Dessutom fördubblas MDF-medlen (Marketing Development Funds), som partnerna kan använda för att expandera sina verksamheter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00