Netigate lanserar textanalys och frigör nya möjligheter för hur organisationer kan arbeta med fritextsvar
Hem LEVERANTÖR Netigate lanserar nu textanalys och frigör nya möjligheter för hur organisationer kan arbeta med fritextsvar

Netigate lanserar nu textanalys och frigör nya möjligheter för hur organisationer kan arbeta med fritextsvar

Publicerat av: Redaktionen

Netigate, en av Europas ledande leverantörer av upplevelsehantering, fortsätter sin tillväxtresa med lanseringen av textanalys.

En ny intelligent funktion i plattformen som kommer förändra sättet kunderna jobbar med fritextsvar på.

Tillsammans med företagets nya partner GRO Capital, är detta ännu ett steg i strävan efter att etablera en ännu starkare position i Europa.

Textanalys är Netigates mest intelligenta produktlansering hittills. Textanalys, som drivs av maskininlärande AI-teknik, gör det möjligt för verktyget att förstå textdata nästan som en människa skulle göra det. Det innebär att den kan läsa och analysera fritextsvar för att få insikter om affärsverksamheten, vilket gör att kunderna inte längre behöver gå igenom svaren manuellt.

Netigate lanserar textanalys och frigör nya möjligheter för hur organisationer kan arbeta med fritextsvar

Bild: Henrik Ceder, Chief Growth Officer på Netigate

De viktigaste funktionerna i textanalys är sentimentanalys, identifiering av mönster och gruppering av nyckelord. Sentimentanalys innebär att verktyget omedelbart kan identifiera de ’känslor’ som uttrycks i fritextsvaren och förstå vilka svar som visar positiva, negativa, neutrala eller blandade känslor.

Verktyget kan också kategorisera och upptäcka mönster i obegränsat antal fritextsvar, vilket hjälper användaren av Netigate att snabbt identifiera vad respondenterna i undersökningen talar om.

Henrik Ceder, Chief Growth Officer på Netigate säger: ”Textanalys är en viktig förändring för Netigate och våra kunder. Ur ett företagsperspektiv visar det vårt engagemang att förse användarna med kontinuerliga uppgraderingar och utvecklingar av plattformen. För kunderna kommer det att förändra sättet de arbetar med textdata och ge dem en skalbar lösning som gör att de kan fatta klokare beslut och vara mer datadrivna. Och det slutar inte här. Vi arbetar redan med framtida iterationer av textanalys som kommer att ge kunderna ännu mer värde.”

Denna nya produktlansering kommer under en period av snabb tillväxt och expansion för Netigate. Förra månaden meddelade företaget att det nordiskt baserade Private equity bolaget GRO Capital blivit nya majoritetsägare. Tillsammans med GRO Capital kommer Netigate att kunna förse kunderna med nya högteknologiska analysversioner i en ännu snabbare takt. Dessa kommer ytterligare förenkla analysprocessen och hjälpa till att omvandla data till insikter som tillför verkligt värde till deras verksamhet.

Netigate strävar efter att ge varje röst ett värde genom att inspirera företag och organisationer att agera på insikter. Produktvisionen är att tillhandahålla en plattform för ofiltrerad, rik feedback, som ger en autentisk förståelse för kunder och anställda.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00