Den europeiska molnkommunikationsleverantören Dstny förvärvar Qunifi för att ta en ledande position inom Microsoft Teams-affärsintegrationer
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER Den europeiska molnkommunikationsleverantören Dstny förvärvar integrationsspecialisten Qunifi för att ta en ledande position inom Microsoft Teams-affärsintegrationer

Den europeiska molnkommunikationsleverantören Dstny förvärvar integrationsspecialisten Qunifi för att ta en ledande position inom Microsoft Teams-affärsintegrationer

Publicerat av: Redaktionen

Förvärvet är en väsentlig del av Dstnys strategi för affärsintegrationer; påskynda hur affärsvärde och innovation adderas till Microsoft Teams-användare.

Dstny, den europeiska leverantören av molnbaserade affärskommunikationslösningar, tillkännager förvärvet av den ledande Storbritannien-baserade Microsoft Teams-integrationsspecialisten Qunifi.

Qunifis Call2Teams-plattform är världsledande inom Teams-integration för UCaaS-leverantörer. Deras tjänst sträcker sig över hela världen med slutkunder i över 100 länder och organisationer med över 2 miljoner teams-användare som förlitar sig på Qunifi för sin dagliga kommunikation.

”Vi letar alltid efter duktiga företag som passar in i vår strategi och företagskultur och som vi samtidigt kan hjälpa att växa snabbare. Det här förvärvet av Qunifi är ett perfekt exempel på det”, säger Daan De Wever VD för Dstny Group. ”Call2Teams-plattformen ”föddes i molnet”, precis som vi, och det är en toppmodern teknik med en inbyggd integration vilket innebär en otrolig användarupplevelse, avslutar De Wever.”

Qunifi kommer att bli en del av Dstny for Service Provider-organisationen och teamet och ledningen kommer att integreras i Dstny Group. Att gå med i Dstny Group kommer att förbättra affärsmöjligheterna, driva utvecklingen av nya produkter och påskynda tillväxten för tjänsteleverantörskunder, partners och både Dstny- och Qunifi-teamen.

”Vi är stolta och glada över att bli en del av Dstny”, tillägger Jeannie Arthur, VD för Qunifi. ”Vi kommer att vara i en utmärkt position för att fortsätta att stödja och utöka relationerna med våra befintliga partners, påskynda produktutveckling och innovation och förbli i framkanten av digitaliserade affärsintegrationer.” Dstny och Qunifi kommer att anpassa sina färdplaner, så att våra respektive partners och tjänsteleverantörer får tillgång till mer innovativa produkter. Support för tredjeparts-Cloud PBX-lösningar är fortfarande i fokus och är i linje med Dstnys strategi. ”Våra partners kommer att fortsätta att hanteras av Qunifi-teamet som tidigare och som en del av Dstny Group, de ytterligare gruppresurserna kommer att tillåta oss att fokusera på tillväxt”

Inom affärskommunikation, precis som i andra branscher, förväntar sig individer, team och organisationer av alla storlekar att kunna välja de produkter som passar deras individuella behov och att dessa produkter sedan ska fungera sömlöst tillsammans.

Den europeiska molnkommunikationsleverantören Dstny förvärvar Qunifi för att ta en ledande position inom Microsoft Teams-affärsintegrationer”Inom Dstny Group är det vår ambition att ”spela bra med andra”; för att göra det enkelt för våra tjänsteleverantörer att få tillgång till nya innovationer som ger värde till sina slutanvändare. Utöver värdet vi ser i Call2Teams ser vi också betydande synergier mellan Qunifis nyligen tillkännagivna Carrier Automate-erbjudande och vår befintliga tjänsteleverantörsverksamhet där Qunifis automatisering av Microsoft-integrationen kompletterar Dstnys FMC-teknologi för mobiloperatörer”, avslutar Patrik Sörqvist, COO på Dstny-gruppen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00