Hem PRODUKT NYHETER Dynabok släpper världens lättaste 13.3 -tums nootebook

Dynabok släpper världens lättaste 13.3 -tums nootebook

Publicerat av: Redaktionen

Dynabook har i dagarna lanserat sin nya bärbara värsting Portégé X30L-G.

Dynabok släpper världens lättaste 13.3 -tums nootebook 3

Den är enligt företaget ska vara världens hittills lättaste bärbara dator med en bildskärm på 13,3 tum.

Trots den låga vikten på bara 870 gram och sin slimmade design kompromissas det inte med prestanda och användarupplevelse. Datorn har bland annat den senaste tionde generationen av Intels Core-processorer och ett brett utbud av SSD-lagringsalternativ. Med en batterilivslängd på 14,5 timmar i kombination med snabbladdning får man ut fyra timmars batterilivslängd på bara 30 minuters laddning, vilket innebär att man som användare inte behöver tänka på att spara på batteriet på resande fot.

– Lanseringen av Portégé X30L-G är ett bevis på vårt engagemang för att skapa moderna och hållbara arbetsverktyg. Våra ingenjörer lyckas packa in kraftfulla komponenter i allt mer kompakta enheter. Nästa generation av lättviktsenheter är här och vi är glada över att befinna oss längst fram i den tekniska utvecklingen, säger Damian Jaume, vd för Dynabook Europe GmbH.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00