Hem Produkt Nyheter Dynabook uppdaterar Portége X-serien med senaste Intel Core

Dynabook uppdaterar Portége X-serien med senaste Intel Core

Publicerat av: Redaktionen

Dynabook Europe GmbH meddelar idag lanseringen av den uppdaterade Portégé X-serien, som inkluderar en 13,3-tums Portégé X30-G, en 14-tums Portégé X40-G och en 15,6-tums Portégé X50-G.

Dynabook uppdaterar Portége X-serien med senaste Intel Core 3Serien drivs av 10:e generationens processorer från Intel. Det kompletta sortimentet av bärbara premium-datorer har hög prestanda och de senaste säkerhetsförbättrande funktionerna, som är väl lämpade för ett modernt och mobilt arbetssätt.

Säker och kraftfull

Varje enhet i Portégé X-serien är noggrant utformad med kraft och integritet i åtanke. Valfri konfiguration med nylanserad vPro-teknologi är tillgänglig för oöverträffad produktivitet, hanterbarhet och säkerhet. Med ett växande behov av webbkamerasäkerhet har dynabook utvidgat tillgängligheten för sitt webbkameraskydd till hela serien. För ytterligare integritet har X40-G exklusivt utrustats med dynabooks nya visuella sekretessfilter som ser till att skärmen skyddas från visuell hackning, med en knapptryckning på tangentbordet.
Trion av nya modeller har ytterligare inbyggda säkerhetsfunktioner för att möta Microsofts Windows 10 Secured-cores datorkrav inklusive Dynabooks egenutvecklade BIOS TPM 2.0 och tillval som smartkortsläsare. Utöver detta ger biometrisk autentisering i form av en integrerad IR-kamera för Windows Hello ansiktsautentisering och en inbyggd SecurePad med integrerad fingeravtrycksläsare användarna ytterligare trygghet mot oönskad tillgång till känslig information. Förutom de senaste kärnprocessorerna finns ett urval av minnes- och lagringsfunktioner som SSD-lagring inklusive ultra-snabb PCle och Intel® Optane, vilket ger att de uppdaterade enheterna erbjuder smidigare och snabbare arbetsflöden, även när du inte befinner dig på kontoret.

Utformad för att vara mobil

Trots att de är fullspäckade med en rad banbrytande funktioner, kommer Portégé X-seriens bärbara datorer inte att kompromissa med vare sig bärbarhet eller design. Alla tre enheterna har eleganta, tunna och ultralätta formfaktorer – från 13,3-tummaren Portégé X30-G, som väger 1,05 kg, via 14-tummaren Portege X40-G på bara 1,25 kg och slutligen Portégé X50-G, som ger användarupplevelser på 15,6 tum till den mobila användaren och som väger in på 1,42 kg. Alla bärbara datorer i serien är också byggda med ett robust honungskakeformad magnesiumlegeringschassi, som har genomgått flera MIL-standardtest. Detta, tillsammans med enheternas imponerande batteritid på mellan 14,5 och 18,5 timmar och extra laddning med hjälp av Quick Charge-funktionen, innebär att man som användare inte behöver oroa sig för att deras enheter inte hänger med i kraven som ställs med dagens moderna mobila arbetsplatser.

Enkelt att koppla upp sig

Alla tre bärbara datorer är utrustade med en rad anslutningsförbättrande funktioner för maximal produktivitet oavsett var en användare befinner sig. Wi-Fi 6 erbjuder ökad kapacitet och snabbare anslutningshastigheter, medan två USB-C Thunderbolt 3-aktiverade portar ger fler anslutningsmöjligheter. En valfri Thunderbolt 3 Dock- och dynabook USB-C  Dock-lösning erbjuder ytterligare möjligheter att koppla in externa enheter.
– Vi är stolta över att tillkännage den uppdaterade Portégé X-serien, efter att ha lagt 14- och 15,6-tumsmodeller till produktfamiljen, säger Damian Jaume, VD för Dynabook Europe GmbH.
– Vi vet hur viktigt det är att investera i rätt enheter för sina anställda, speciellt då vi ser att arbete på distans ökar. Vi ville utveckla en bärbar datorserie som enkelt stöder säkert och produktivt arbete oavsett var användaren befinner sig, och denna nya trio av enheter i företagsklass gör exakt detta.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>