Dynatrace lanserar nu nya funktioner för ad hoc-baserad utforskande analys i sin AI-motor
Hem PRODUKT NYHETER Dynatrace lanserar nu nya funktioner för ad hoc-baserad utforskande analys i sin AI-motor

Dynatrace lanserar nu nya funktioner för ad hoc-baserad utforskande analys i sin AI-motor

Publicerat av: Redaktionen

Dynatrace lanserar nya funktioner för ad hoc-baserad utforskande analys i sin AI-motor Davis.

Därigenom användare använda Dynatraces kausala AI-lösningar för att utforska data och hitta få nya insikter kring trender och potentiella problem, såsom oväntade toppar i datatrafiken eller prestandaförsämringar.

Förbättringen bygger på Davis-motorns befintliga funktionalitet, inklusive automatisk och kontinuerlig full-stack monitoring, bearbetning av flera miljarder beroenden i realtid, samt gör det möjligt att få exakta svar och intelligent dataautomation. Som ett resultat kan arbetsgrupper ytterligare optimera sina applikationer och sin infrastruktur och se till att hantera problem långt innan de påverkar kunderna, och på så sätt se till att  deras digitala tjänster är felfria och säkra.

Dynatrace lanserar nu nya funktioner för ad hoc-baserad utforskande analys i sin AI-motor”Vi förlitar oss på Dynatrace för att säkerställa att våra applikationer är tillgängliga dygnet runt, och plattformens AI-motor Davis är grunden för detta,” säger Alex Hibbitt, Group SRE Director på albelli-Photobox Group. ”De insikter vi får från Davis har förändrat spelplanen för våra arbetsgrupper, eftersom de prioriteras efter affärspåverkan och detaljerat beskriver den exakta grundorsaken till vad som påverkar prestandan för våra digitala tjänster. Genom att utöka Davis med funktioner för ad hoc-baserad utforskande analys kommer vi att kunna optimera vår miljö och hantera prestandaproblem som över tid annars kan påverka våra kunder. Detta hjälper oss att säkerställa att våra moln och kundupplevelser alltid är optimerade.”

”Vår Davis AI-motor utvecklades särskilt för att hjälpa organisationer att hantera komplexiteten som moderna moln medför och för att säkra en optimal användarupplevelse,” säger Steve Tack, SVP of Product Management på Dynatrace. ”Genom att utöka Davis med funktioner för ad hoc-baserade utforskande analyser gör vi det möjligt för utvecklings-, SRE- och IT-arbetsgrupper att när som helst analysera alla observerbarhetssignaler med hjälp av AI. Detta ger mer detaljerade och heltäckande analyser av komplexa molnmiljöer, så att arbetsgrupper kan ägna mer av sin tid åt innovation.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00