OutSystems förvärvar Ionic: apputvecklare hjälper utvecklingsteam bygga bättre appar
Hem Produkt Nyheter OutSystems förvärvar Ionic: apputvecklare hjälper utvecklingsteam att bygga bättre appar

OutSystems förvärvar Ionic: apputvecklare hjälper utvecklingsteam att bygga bättre appar

Publicerat av: Redaktionen

OutSystems, en global ledare inom högpresterande applikationsutveckling, meddelar i dag att de förvärvat Ionic, en av de mest använda plattformarna för att bygga appar för mobiler och datorer med hjälp av webbteknik.

Tillsammans kommer OutSystems och Ionic hjälpa IT-ledare att förändra sättet de bygger, levererar och kontinuerligt uppdaterar affärskritiska applikationer med fokus på kvalitet, prestanda, säkerhet och skalbarhet.

OutSystems och Ionic täcker en rad olika utvecklingsmetoder – från öppen källkod till högpresterande low-code – med fokus på företagsanpassade applikationer med inbyggd säkerhet och skalbarhet. Som ett resultat av detta kan kunderna välja de verktyg som bäst passar deras applikationskrav och deras utvecklingsteams expertis och kodningspreferenser. Ionic och deras open source-produkter kommer fortsätta att fungera självständigt genom att stödja och expandera sin utvecklargemenskap. Den kommer att komplettera OutSystems-plattformen, inklusive OutSystems Cloud och molnbaserade utvecklingsmiljöer.

– Vi grundade OutSystems för att hjälpa kunder att utveckla snabbare och i grunden förändra hur företagsprogramvara utvecklas. Ionic är en fortsättning och expandering av denna vision. Ionic-teamet, -tekniken och -gemenskapen är en integrerad del av vår strategi när vi omdefinierar framtidens mjukvaruutveckling. Precis som vi är Ionic-teamet fokuserade på att bygga den bästa upplevelsen för utvecklare. Tillsammans kommer vi göra ännu mer för att hjälpa företagens mjukvaruteam att genomföra en omfattande förbättring av sin prestanda och leverera strategiska applikationer, som tidigare bara var möjliga att uppnå för elitutvecklingsgrupper med obegränsade budgetar och resurser, säger Paulo Rosado, vd och grundare av OutSystems.

– Jag är oerhört stolt över vad Ionic och vårt community har åstadkommit och vet att Ionic och OutSystems tillsammans kommer att bli en ostoppbar kraft inom apputveckling för företag. OutSystems delar vår community-centrerade strategi och vårt fokus på att göra mjukvaruutveckling enklare och mer lättillgänglig, oavsett om du är en ensam utvecklare eller ett större företag. Med OutSystems kommer vi att kunna ta vår vision ännu längre, ge ytterligare värde till våra kunder och communitymedlemmar och avsevärt öka våra investeringar i produktutveckling och FoU inom öppen källkod, säger Max Lynch, medgrundare och vd för Ionic.

OutSystems förvärvar Ionic: apputvecklare hjälper utvecklingsteam bygga bättre apparIonic är tillverkaren av många populära projekt med öppen källkod, bland annat Ionic Framework som är en verktygslåda för mobila användargränssnitt. Även Capacitor, ett verktyg för nativedistribution av webbappar, och Stencil som är en verktygskedja för att bygga webbkomponentbaserade designsystem. Ionics utvecklarvänliga produkter gör det möjligt för professionella utvecklare och team att bygga, säkra och leverera appar av företagsklass på kortare tid. Ionics produkter med öppen källkod och kommersiella produkter är allmänt accepterade och används av mer än fem miljoner utvecklare runt om i världen och driver hundratusentals applikationer i appbutikerna.

Läs mer om Ionic-plattformen på ionic.io.

I affärsuppgörelsen agerade JMP Securities finansiell rådgivare åt Ionic. Medan Polsinelli PC agerade som juridisk rådgivare genom processen. Hogan Lovells LLP fungerade som juridisk rådgivare till OutSystems genom hela affären.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>