Elektronikmässan förstärker konceptet och fokuserar på inbyggda system
Hem NyheterTech News Elektronikmässan förstärker konceptet och fokuserar på inbäddade system

Elektronikmässan förstärker konceptet och fokuserar på inbäddade system

Publicerat av: Redaktionen

Elektronikmässan i Göteborg stärker sina positioner och ingår ett strategiskt samarbete med branschorganisationen Svensk Elektronik inför Elektronikmässan Göteborg 19–20 april 2023.

En del av mässan dedikeras enbart till inbyggda eller inbäddade system, även känt som embedded technology, och lyfter kritiska frågor inom området.

Elektronikmässan förstärker konceptet och fokuserar på inbyggda system

Embedded technology på Elektronikmässan

”Vi är otroligt nöjda med det fina samarbete som vi haft med Svensk Elektronik avseende Elektronikmässan i Stockholm. När vi nu fördjupar vårt samarbete och gör en gemensam satsning på Embedded på Elektronikmässan Göteborg kommer vi kunna möta besökarnas efterfrågan på relevanta föreläsningar med fokus på Embedded”, säger Helena Crivei, Head of Cluster, Easyfairs.

Embedded inom elektronikbranschen är en kombination av hårdvara och mjukvara, designade för en specifik funktion.

Embedded återfinns i hemelektronik, mobiltelefoner, industrirobotar, vitvaror, bilar, flygplan och moderna tåg.

Det utgör en avgörande del av elektronikindustrin och är även viktig del av produktutvecklingen för annan tillverkande industri.

”Svensk Elektronik ligger bakom den populära Embedded Conference Scandinavia som arrangeras årligen i Stockholm och genom samarbetet med Easyfairs vi vill stärka vår närvaro i Västsverige. Elektronikmässan i Göteborg har arrangerats i 10 år och för oss är detta är ett naturligt steg framåt i vårt gynnsamma samarbete”, säger Stefan Jakab, generalsekreterare, Svensk Elektronik.

Elektronikmässan – Sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbranschen har arrangerats sedan 2011 och har under sina år blivit en populär och givande mötesplats. Under två dagar samlas hela elektronikbranschen för att nätverka och göra affärer. Mässan arrangeras parallellt med Advanced Engineering, tillverkningsindustrins mötesplats för produktutveckling och sourcing.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>