En dockningsstation som samlar kommunikationen kring mobila enheter
Hem Produkt Nyheter En dockningsstation som samlar kommunikationen kring mobila enheter

En dockningsstation som samlar kommunikationen kring mobila enheter

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar Plantronics, pionjären inom ljudteknologi, ett nytt verktyg som hjälper till att underlätta och effektivisera arbetet med mobiltelefoni.

En dockningsstation som samlar kommunikationen kring mobila enheter 2Plantronics Elara 60 är en station för mobiltelefoner som innehåller flera smarta funktioner för att kunna samla kommunikationen kring ett ställe. Elara 60 ger samma fördelar som fast telefoni och kombinerar telefonin med annan digital kommunikation genom Microsoft Teams.

Stationen fungerar trådlöst och aktiveras genom att placera mobiltelefonen på en ställningsplatta. På skärmen håller man enkelt koll på meddelanden och telefonsamtal. Produkten har inbyggt stöd för röstassistans genom Microsoft Cortana. Elara 60 stödjer även Microsoft Teams-samarbetsplattformen för kommunikation. Det gör att användaren enkelt kan få aviseringar och använda Microsoft Teams på stationen med bara ett knapptryck eller med hjälp av röststyrning.

”Att erbjuda praktiska lösningar för användning av mobila enheter har alltid varit viktigt för Plantronics. Elara höjer upp mobiltelefonen till ett fantastiskt verktyg för både medarbetare och kunder”, säger Joe Burton, vd för Plantronics.

Stationen stödjer smartphones med iOS- och Android-operativsystem. Som standardfunktioner ingår inbyggda nummerknappar och tillhörande headset för inkommande och utgående samtal. Förutom alla standardfunktioner kan Elara anpassas för att möta den enskilda användarens behov med olika tillval. Tillval som finns tillgängliga inkluderar:

• Trådlösladdning av mobiltelefon på ställningsplattan
• Högtalartelefon för gruppsamtal
• Telefonlur som tillbehör

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>