Hansa Borg Bryggerier väljer Iver som ny IT-partner
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Hansa Borg Bryggerier väljer Iver som ny IT-partner

Hansa Borg Bryggerier väljer Iver som ny IT-partner

Publicerat av: Redaktionen

Hansa Borg, en av Norges största bryggeri- och dryckesleverantörer, har valt Iver som en ny leverantör av IT-tjänster.

Hansa Borg Bryggerier väljer Iver som ny IT-partner

Hansa Borg

Avtalet sträcker sig över tre år och beräknas vara värt drygt 16 mkr under den inledande avtalsperioden.

Hansa Borg har valt Iver som ny IT-partner och leverantör av IT-tjänster.

Hansa Borg är Norges största norskägda bryggeri- och dryckesaktör som har mer än 400 års bryggerfarenhet och representerar idag några av de mest kända varumärkena på den norska dryckesmarknaden.

– Avtalet med Iver är resultatet av en förstudie där vi gjorde en kartläggning av våra nuvarande och framtida behov. Vi valde Iver som parter och leverantör eftersom vi kom fram till att de har tjänster som kommer avlasta vår egen IT-funktion med IT-drift och support på rätt sätt. Vi som arbetar med affärkritisk IT på Hansa Borg kommer nu kunna fokusera mer på hur vi bidrar till att uppnå våra affärsmål i nära partnerskap med övriga organisationen och kunder, säger Ken Bernes, CDO på Hansa Borg.

– Ivers sätt att visa intresse och flexibilitet för att lösa våra utmaningar, och därmed också bli en utökad del av vår IT-funktion och en viktig sparringpartner, har varit avgörande för oss när vi valde Iver som leverantör, fortsätter Ken Bernes.

– Vi är förstås glada för att Hans Borg har valt Iver som sin IT-partner. Vi märker att fler kunder vill dra nytta av att omdefiniera rollen för sina egna IT-avdelningar. Det handlar om att gå från att vara en operatör till att anta rollen som pådrivare och möjliggörare för införande av ny teknik baserat på kunskap om företagets utmaningar och möjligheter som en intern IT-avdelning har eller kan bygga upp. I rollen som partner till Hansa Borg Bryggerier ska vi genom vår leverans av tjänster skapa rätt förutsättningar för detta, säger Lotta Strömbäck, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00