Jabra lanserar Evolve 65t, världens första äkta trådlösa öronsnäckor för företag
Hem PRODUKT NYHETER Jabra lanserar Evolve 65t, världens första äkta trådlösa öronsnäckor för företag

Jabra lanserar Evolve 65t, världens första äkta trådlösa öronsnäckor för företag

Publicerat av: Redaktionen

Jabra, den ledande leverantören av UC-ljudlösningar, lanserar nu Evolve 65t – äkta trådlösa öronsnäckor speciellt skapade för medarbetarna som är på språng.

Jabra lanserar Evolve 65t, världens första äkta trådlösa öronsnäckor för företag 2Med Evolve 65t kan Jabra presentera världens första äkta trådlösa öronsnäckor med Skype for Business certifiering.

Äkta trådlösa öronsnäckor blir allt populärare bland de konsumenter som värdesätter bekvämlighet och ljudkvalitet, men hittills har det inte funnits någon likvärdig professionell produkt. Evolve 65t utmanar sina konkurrenter genom att integrera alla de vinnande funktionerna i den hyllade Evolve-serien från Jabra: Trådlös frihet, bra ljud, UC-kompatibilitet och dubbel anslutning för din laptop och smartphone.

Forskning1 visar att en tredjedel av kontorsarbetarna spenderar mindre än 20 procent av sin tid på jobbet vid sitt skrivbord och den globala arbetskraften har blivit mer och mer rörlig mellan 2015 och 2018 – en trend som kommer att fortsätta. Jabra Evolve 65t stöder detta skifte mot mobilt arbete som sker i många företag och branscher. För medarbetare som inte längre är bundna till sitt skrivbord blir det viktigt med en ljudanslutning av hög kvalitet, UC-integration och flexibilitet.

Jabra Evolve 65t är ett par äkta trådlösa öronsnäckor som inte bara har en snygg design, de har också riktigt bra ljudkvalitet i både samtal och musik. Dessa öronsnäckor underlättar ditt arbetsliv då de kan användas både på kontoret och när du är på språng.

Dessa första professionella äkta trådlösa öronsnäckor gör det möjligt för dina medarbetare att ringa till kunder eller kollegor var de än befinner sig.

– Med Evolve-serien har vi fokuserat på att ge användare möjlighet att vara produktiva på jobbet. Oavsett om din huvudsakliga arbetsplats är ett trångt kontorslandskap eller en flexibel miljö är det viktigt att du har en väl fungerande uppkoppling och att du kan koncentrera dig på din arbetsuppgift. Med Evolve 65t har vi nu skapat ett par äkta trådlösa öronsnäckor för företag, säger Holger Reisinger, SVP Business Solutions hos Jabra.

Evolve 65t har tagits fram för att anpassas till användarnas behov och ge en ljudupplevelse av god kvalitet. Med en enda knapptryckning kan användarna skicka röstkommandon till valfri digital assistent, så att de kan sammankopplas och förbli ihopkopplade – även om de byter plats under dagen. De kan också ansluta sig till två enheter samtidigt, medarbetarna kan garantera sin närvaro även när de är på språng.

Den Skype for Business-certifierade fyrmikrofontekniken möjliggör optimal samtalskvalitet för de elegant designade äkta trådlösa öronsnäckorna. Dessutom kan vi efter det senaste tillkännagivandet om att Microsoft Teams nu stöder call control (HID) aktivering, meddela att Jabras enheter även fortsättningsvis kommer att stödjas inom Teams.

Evolve 65t:

  •  Certifierade – Skype for Business certifierade för att ge en kvalitativ upplevelse
  •  Ljud för dig på språng – Överlägset äkta trådlöst ljud med fyrmikrofonteknik.
  •  Batteri som räcker hela dagen – Upp till 15 timmar batteritid (med laddningsetuiet) och snabb uppladdningsfunktion som ger 1,5 timmars extra användning på endast 15 minuters laddningstid.
  •  Dubbel anslutning – Var uppkopplad till två enheter samtidigt för ett förenklat samarbete. Överlägsen äkta trådlös stabilitet för att minska avbrott i samtal och musik.
  •  Mobilitet och koncentration – Flera alternativ för att passa örat och för att stänga ut störande ljud samt hear-through funktion för justerbar passiv bullerdämpning.
  •  Musik, precis så som du vill höra den – Överlägsen musikupplevelse som kan integreras med Jabra Sound+ appen för en personlig ljudupplevelse.
  •  Röststyrning lätt att använda – Åtkomst till digitala assistenter med en enda knapptryckning

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00