Social ebook 2 1 883x624 900x636 1
Hem NyheterMolntjänster Lexmark öppnar upp för konkurrenter i printmolnet

Lexmark öppnar upp för konkurrenter i printmolnet

Publicerat av: Redaktionen

Lexmark stärker företagets molnlösningar ytterligare genom nya tjänster som underlättar för både användare och partners.

Dessutom öppnas för konkurrerande enheter, som nu också kan kopplas till uppdaterade Lexmark Cloud Print Management.

Social ebook 2 1 883x624 900x636 1Bland nyheterna i molnplattformen finns även möjligheten för kontorsgäster att skriva ut på ett enkelt sätt, med en unik pinkod. Dessutom har flera förbättringar gjorts för att förenkla för partners, exempelvis möjligheten att övervaka långt fler faktorer än tonerförbrukning och möjlighet att skapa skräddarsydda paneler. Med uppdaterade Lexmark Cloud Fleet Management blir det enkelt för partners att konfigurera, monitorera och underhålla printers på distans, vilket sparar tid och pengar.

“Våra molnbaserade lösningar erbjuder kostnadseffektiva och säkra sätt att hantera arbetsplatser i en postpandemisk värld,” säger Brock Saladin på Lexmark.

”Vi kan nu erbjuda en heltäckande molnlösning för enhetshantering, printhantering och dokumenthantering, för att ge maximal produktivitet och flexibilitet.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>