Hem LEVERANTÖRARUBA Marcus ska axla Aruba i Sverige, blir landschef

Marcus ska axla Aruba i Sverige, blir landschef

Publicerat av: Redaktionen

Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise, har utsett Marcus Bäckrud till ny Country Manager för Sverige. Han kommer därmed leda den svenska delen av verksamheten.

Marcus ska axla Aruba i Sverige, blir landschef 2

Marcus Bäckrud till ny Country Manager för Sverige

Marcus Bäckrud har lång erfarenhet från en rad olika roller inom Aruba, senast som Category Manager för Sverige. Han har arbetat på Hewlett Packard och Hewlett Packard Enterprise sedan 2008, då han startade på företagets försäljningsdel. Marcus kommer med en bred och mångårig försäljningserfarenhet inom såväl partnersamverkan som försäljning mot privat och offentlig sektor.

Hans bakgrund inom Aruba gör att han känner till företagets hela verksamhet mycket väl. Att han har varit en del av Arubas lokala team sedan Aruba blev en del av Hewlett Packard Enterprise ger en fördjupad insikt i organisationen.

”Det är otroligt inspirerande att få utökat förtroende inom Aruba. Vi har ett oerhört starkt erbjudande och organisation med hög kundnöjdhet och stort förtroende från analytiker. Nu är vårt fokus att fortsätta vårt nära samarbete med våra kunder för att möjliggöra en enkel och säker digitalisering. Det finns goda förutsättningar att fortsätta vår starka tillväxt med fördjupat samarbete med befintliga och nya kunder.”, säger Marcus Bäckrud, Country Manager för Aruba.

Aruba är ett företag som är en del av Hewlett Packard Enterprise (HPE), och har mer än 6 000 medarbetare och huvudkontor i Santa Clara i USA. Aruba levererar nätverkslösningar till företag av alla storlekar, från småföretag till de allra största företagen.

”Arubas erbjudande är erkänt innovativt, och detta backas upp i tester och analyser från ledande analytiker. Produkternas höga nivå gör att vi har en otrolig trygghet i att möta verksamheters varierande behov och förändringstakt. Detta är ett av skälen till att vi har en stark marknadsposition i Sverige. Att vi dessutom är en del av ett större företag, HPE, är ett viktigt stöd i våra relationer med marknaden”, säger Marcus Bäckrud.

Aruba leder övergången till den senaste tidens tekniska trender, som molnet, mobila tjänster och IoT, och ser till att trådbundna och trådlösa nätverk klarar att hantera den senaste generationens teknik.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00