Med Qualtrics nya lösning kan ServiceNow stärka supportupplevelsen
Hem PRODUKT NYHETER Med Qualtrics nya lösning gör ServiceNow supportupplevelsen lättare

Med Qualtrics nya lösning gör ServiceNow supportupplevelsen lättare

Publicerat av: Redaktionen

ServiceNow integrerar en ny lösning från Qualtrics som gör det lättare för supportmedarbetare att få överblick över kund- och medarbetarärenden.

Den nya lösningen Qualtrics Embedded Insights ger en samlad bild av information i realtid och gör det enklare att ta beslut som skapar nöjda användare.

 Med den nya lösningen kan supportmedarbetare få en enhetlig överblick av ärenden och även automatisera rutinuppgifter med enkla klick, utan att behöva skapa någon ny kod. Det hjälper supportmedarbetare att ge personlig service i komplexa ärenden via ServiceNow Workspace och förbättra upplevelsen för både medarbetare och kunder.

Med Qualtrics nya lösning kan ServiceNow stärka supportupplevelsen”Numera är IT-arkitektur verksamhetsarkitektur och vi ser hur supportmedarbetare står under stark press att hantera kraven från en allt mer digital värld,” säger Matt Schvimmer, ansvarig för produkter och service management på ServiceNow. “Med den nya lösningen kan vi ge IT- och supportmedarbretare den viktigaste informationen gällande ärenden och interaktioner i realtid och samlat på ett ställe, vilket gör det möjligt att erbjuda en proaktiv, sömlös och personaliserad upplevelse för mottagarna som både ökar lojalitet och intäkter.”

Rätt teknikupplevelse ger produktivtet och lojalitet

Undersökningar från Qualtrics och ServiceNow visar att medarbetare har tillgång till teknik som stöttar deras produktivitet också är mer engagerade i sina jobb och är beredda att stanna kvar längre på arbetsplatsen. Men många, 62 procent, är inte nöjda med nuvarande tekniken på arbetsplatsen. 25 procent uppger också att de slösar bort 10-20 procent av arbetsdagen på ineffektiva processer och teknik. Men missnöjet begränsar heller inte bara till medarbetare, 80 procent av kunder uppger att de byter leverantör när serviceupplevelsen är dålig och 69 procent uppger att de behöver använda 2-3 kanaler för att lösa ett ärende och ofta måste uppge samma information flera gånger.

Nya Qualtric Embedded Insights ger IT-servicemedarbetare tydlig vy av verksamhetsdata i ServiceNow Workspace. De får tillgång till insikter kring hur de snabbt de kan lösa medarbetares teknikproblem och feedback kring hur medarbetare uppfattar kontakten. Det underlättar utvärderingar kring vad som fungerar och vad som behöver förbättras.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00