Need2Code och OnCloud ingår partnerskap med Visma
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER Need2Code och OnCloud ingår partnerskap med Visma

Need2Code och OnCloud ingår partnerskap med Visma

Publicerat av: Redaktionen

För att möta den ökande efterfrågan på molnbaserade lösningar i allmänhet och vårt affärssystem Visma.net i synnerhet välkomnar Visma två nya partner, Need2Code och OnCloud.

De är lokala aktörer som kan sin marknad vilket är en grundsten för att Vismas ERP-lösningar vinner stor framgång, i dag utgör de mer än en fjärdedel av den svenska marknaden.

Need2Code och OnCloud ansluter till vårt omfattande partnerprogram där kunskap och förståelse för hur det moderna affärssystemet kan bidra till verksamheters mål och individers vardag står i centrum.

– Need2Code och OnCloud är två erfarna affärssystemkonsult-bolag som brinner för att hjälpa företag skapa verksamhetsnytta. Vår samsyn kring kunden i fokus och det moderna affärssystemet som möjliggörare har gett oss en flygande start och jag ser mycket fram emot vårt fortsatta samarbete, säger Markus Holm, Channel Sales Director Visma Software.

Need2Code med kontor i Avesta, Stockholm, Gävle och Linköping är specialister på affärssystem och drivs av att hjälpa sina kunder att skapa tillväxt och affärsnytta.

Att deras tydliga fokus på verksamhetsnytta starkt bidragit till att de valt att addera Visma.net till sitt erbjudande gör det lätt att se många lyckade projekt och nöjda kunder framöver.

Need2Code och OnCloud ingår partnerskap med Visma

– Partnerskapet med Visma innebär att vi kan bredda vårt utbud inom ERP-system och också dra nytta av den redan befintliga kompetensen vi har inom företaget. Massor av nöjda kunder ska nu bli fler! säger Thomas Albertsson, Vd på Need2Code

Göteborgsbaserade OnCloud drivs av att hjälpa företag effektivisera och utveckla sina digitala processer utifrån sina två expertisområden: Affärssystem och Workplace Management. Deras sätt att ta sig an Visma.net som en helhetslösning fullt ut är inspirande, och gör det lätt att se många lyckade projekt och nöjda kunder framöver.

– För oss på OnCloud är Visma.net ett självklart val vill erbjuda marknadens bästa lösningar till våra kunder. Möjligheterna till automatisering och effektivisering med Visma.net kan vi inte se hos någon annan leverantör, vilket gör Visma.net till ett självklart val för oss. De många tilläggslösningarna för exempelvis tid, projekt, budget och analys gör också att vi kan erbjuda riktigt fina helhetslösningar med ett modernt affärssystem som nav, säger Jonas Svensson Vd/försäljningsansvarig på OnCloud.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00