Nu lanseras Harman Kardon Go + Play – bra ljud, trådlös frihet och stilren design

Den nya generationen av Harman Kardon Go + Play är en trådlös högtalare som förenar överlägset ljud med snygg design för att passa varje hem.

HARMAN International Industries, Incorporated, som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, lanserar idag Harman Kardon Go + Play. Harman Kardon Go + Play är en trådlös högtalare som är skräddarsydd för musikälskare som söker kvalitet, design och fantastiskt ljud.Harman

Den nya generationen Harman Kardon Go + Play ger ett kraftigt ljud med sina fyra element och gör musiken lättillgänglig med Bluetooth. Högtalaren är designad med ett handtag i rostfritt stål för att den ska vara lätt att ta med sig och har ett uppladdningsbart batteri med upp till åtta timmars speltid. Det går även att ladda både smartphones och surfplattor genom USB-uttaget, så att inte musiken tar slut. Den kan enkelt kopplas samman med upp till tre enheter samtidigt, vilket gör det möjligt för flera användare att turas om att spela sin favoritmusik.

För att leverera den bästa ljudupplevelsen går det att koppla ihop Harman Kardon Go + Play trådlöst med andra högtalare från Harman Kardon med Harman Kardon Wireless Dual Sound. På så sätt förstärks ljudet och kan fylla rummet med ljud från flera håll. Högtalaren passar också perfekt i konferensrummet med högtalartelefon och mikrofon med brusreducering som ger kristallklart ljud i bullriga miljöer.

– I över 60 år har Harman Kardon levererat snyggt, estetiskt och kompromisslöst ljud som omvandlar musikanläggningen till ett konstverk, säger Andy Tsui, HARMANs Head of Portables. Harman Kardon Go + Play uppfyller vårt löfte om att leverera kraftfullt ljud i trådlös och stilfull form och är ett snyggt tillskott till varje hem, kontor eller att ta med på farten. Med ett starkt ljud och en kraftfull bas kan den trådlösa högtalaren fylla alla rum med en fantastisk ljudupplevelse.

Post Comment