Ny Nordic Transport Manager på Ingram Micro
Hem Kvinnor på Kanalen Ny Nordic Transport Manager på Ingram Micro

Ny Nordic Transport Manager på Ingram Micro

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Cecilia har koll på logistik.

Ny Nordic Transport Manager på Ingram Micro 1

Cecilia Felldin,Transport Manager Ingram Micro

Direkt efter semestern tog Cecilia Felldin steget in på Ingram Micro, som Nordic Transport Manager. Hon kommer ha sin fasta plats på kontoret i Göteborg men också spendera mycket tid på det nordiska lagret i Borås och det nya lagret som byggs i Stockholm. Med hela Norden som sitt ansvarsområde blir det en hel del tid på resande fot.

Cecilia har stor erfarenhet av arbete inom logistik, senast från sex år som Transportansvarig på Schenker Logistics som arbetar inom 3PL. Innan dess var hon, efter utbildningen inom industriell ekonomi, tio år på Kappahl på flera positioner inom logistik.

”Ingram Micro har en väldigt positiv kultur med driftiga människor. Det känns spännande att få komma in på ett bolag med stark tillväxt inom 3PL och se hur jag kan använda min erfarenhet för att utveckla logistiken ytterligare”, säger Cecilia.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>