Hem Produkt Nyheter Poly lanserar tre rumslösningar för Microsoft Teams Rooms

Poly lanserar tre rumslösningar för Microsoft Teams Rooms

Publicerat av: Redaktionen

Det globala kommunikationsföretaget Poly är redan den tillverkare som har bredast utbud av produkter certifierade för Microsoft Teams, och nu lanserar man en ny serie rumslösningar för Microsoft Teams Rooms.

Poly lanserar tre rumslösningar för Microsoft Teams Rooms 3Produkterna G10-T, G40-T och G80-T innehåller ljud- och videoverktyg som ska leverera förstklassiga mötesupplevelser för användare av Microsoft Teams, och ger IT-ansvariga möjligheten att enkelt skala upp eller ner för mötesrum i alla storlekar.

Användningen av Teams fortsätter att skjuta i höjden med mer än 75 miljoner aktiva dagliga användare, vilket förstärker behovet av att användarna får konsekventa molnsamarbetsupplevelser mellan olika enheter. När arbetsmiljöerna förändras snabbt och rör sig mellan hemmet och mellan olika rumsstorlekar behöver användare, IT-chefer och administratörer flexibla hybridenheter. Poly Room Solution för Teams är anpassningsbara rumsverktyg som möjliggör sömlös virtuellt samarbete med liten eller ingen handpåläggning. De gör sällskap med den redan lanserade Studio X-familjen som också kommer att erbjuda inbyggda Teams-videofunktioner.

– När fler och fler användare inser värdet av videobaserat samarbete när de arbetar på distans måste de kunna hålla kontakten och produktiviteten med verktyg som enkelt integreras med molnsamarbetsplattformar som Teams. Poly Room Solutions för Microsoft Teams är utformat för att få möten att kännas naturliga och enkla med högsta kvalitet i ljud och video, så att alla deltagare känner sig som en del av samtalet, säger Tim Root, general manager för rumssamarbete på Poly.

När många både stora och mindre företag nu förbereder sig för att införa Teams i sina organisationer, är Poly Room Solution för Teams det senaste verktyget för att få förstklassiga ljud- och videoupplevelser, med funktioner som automatisk gruppinramning till talarspårning, vilket förvandlar även passiva möten till kraftfulla kommunikation. Poly Room Solution för Teams levererar inte bara Polys erkänt höga klass på ljud och video, utan ger också en friktionsfri upplevelse från början till slut, med enkel installation och hantering av rum i alla storlekar. Avsaknaden av röriga sladdar innebär att systemen inte bara är enkla att ställa upp och använda, men säkerställer att mötesdeltagarnas fokus ligger kvar på samarbete och resultat, och inte på trassliga kablar.

Poly Room Solution för Teams är bara det senaste inom Teams-centrerad teknik från Poly. Poly har arbetat tillsammans med Microsoft i över 15 år och har nu det bredaste utbudet av certifierade enheter för Teams.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>