Qlik förbättrar den mobila analysupplevelsen för snabba åtgärder på rätt grunder och för att möjliggöra Active Intelligence
Hem NyheterMolntjänster Qlik förbättrar den mobila analysupplevelsen för snabba åtgärder på rätt grunder och för att möjliggöra Active Intelligence

Qlik förbättrar den mobila analysupplevelsen för snabba åtgärder på rätt grunder och för att möjliggöra Active Intelligence

Publicerat av: Redaktionen

Tillsammans med flera nya funktioner utökar Qlik möjligheterna i sin SaaS-plattforms möjlighet att leverera moderna analysdataflöden till molnet.

Qlik förbättrar den mobila analysupplevelsen för snabba åtgärder på rätt grunder och för att möjliggöra Active IntelligenceQlik lanserar nu en förbättrad mobil analysupplevelse med Qlik Sense® Mobile för SaaS.

De nya funktionerna kommer att kunna hjälpa kunderna att fortsätta sin resa mot Active Intelligence, och utvecklas från passiv datakonsumering till att kontinuerligt ta välgrundade beslut utifrån aktuell data i realtid.

– Analysdataflöden som byggts för molnet är det enda som kan leverera realtidsinsikter- och åtgärder i hjärtat av Active Intelligence. Med Qlik Sense Mobile för SaaS och våra ytterligare planerade funktioner fortsätter Qlik att förbättra den enda moderna slutna plattformen som ger företag de analytiska dataflöden som krävs för leverans av realtidsdata för att fånga affärsögonblick och skapa unikt värde, säger James Fisher, Chief Product Officer på Qlik.

Qlik Sense Mobile for SaaS är en app för iOS och Android som tillhandahåller en förbättrad användarupplevelse, interaktiv online- och offlineanalys samt integrerade larm för snabba åtgärder vid tidpunkten för beslutsfattande. Den levererar Qlik Senses analyser optimerat för mobilanvändare. Genom att köra Qlik Associative Engine på enheten stödjer den helt interaktiv datautforskning, vilket gör det möjligt för mobila medarbetare att svara på oförutsedda frågor i alla miljöer. Integrerade larm med pushnotifikationer gör användare medvetna om viktiga förändringar i sin data så att de kan agera i realtid.

I den nyligen utkomna rapporten Mobile Analytics and Data Value Index Report rankade Ventana Research Qlik på första plats som övergripande Value Index Leader, och listade företaget som exemplariskt både i produkt- och kundupplevelsen. Till skillnad från Qlik förlitar sig de flesta andra BI- och visualiseringsverktyg på frågebaserad teknik och tillhandahåller bara relativt statiska, fördefinierade översikter till mobila enheter, och saknar därför det som ger mest värde: insikter och svar på oförutsedda frågor oavsett när eller var de uppstår. Qlik Sense Mobile för SaaS utökar den redan robusta mobila analysupplevelsen till molnet och stödjer ännu fler mobila medarbetare med viktiga insikter oavsett var de arbetar.

– Leroy Marlin Brazil startade en ambitiös och innovativ datadriven transformationsprocess under 2018 genom samarbete med Qlik för vår dataanalys och Active Intelligence-initiativ. Nu under 2021, stärkta av programmets anmärkningsvärda framgång, valde vi Qlik Sense SaaS av fyra huvudskäl: för att öka distrubitionshastigheten, främja enkelhet, minska distrubitionskostnaderna och förbättra upplevelsen för alla användare – både de i backend och de som möter kunderna i butikerna, säger Jeremy Chatelain, Head of Data, Analytics and Data Science på Leroy Marlin.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>