Red Hat Ansible möjliggör molnbaserad automatisering av IT-ekosystem
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER Red Hat Ansible möjliggör molnbaserad automatisering av IT-ekosystem

Red Hat Ansible möjliggör molnbaserad automatisering av IT-ekosystem

Publicerat av: Redaktionen

Red Hat lanserar Red Hat Ansible Automation Platform på Google Cloud och erbjuder därigenom en flexibel IT-automatiseringslösning utan ökad komplexitet eller krav på ytterligare kompetens.

IT-team får nu enklare tillgång till ett välbekant, branschledande IT-automationsramverk som redan finns integrerat i deras verksamhet, vilket möjliggör snabbare automation över hela IT-ekosystemet.

Organisationer kommer att behöva flexibel och innovativ teknik som maximerar befintlig kompetens och befintliga resurser i takt med att hanteringen av allt fler moln gör att komplexiteten växer, vilket i sin tur kan leda till ökade kompetensklyftor. Med Ansible Automation Platform tillhandahålls kritisk infrastruktur för att distribuera mer skalbar automation med en målnbaserad arkitektur. Detta hjälper till att utvidga automatiseringens roll i hela IT-organisationen, sänka inträdesbarriärer, frigöra IT-team och skapa ökat affärsvärde.

Red Hat Ansible möjliggör molnbaserad automatisering av IT-ekosystem Organisationer kan införa Red Hats lösning direkt via Google Cloud Marketplace. Med Ansible Automation Platform kan Google Cloud-kunder få tillgång till förintegrerade tjänster som de redan är bekanta med, vilket gör det enklare att och hantera automatiseringsinitiativen.

Förpackat molninnehåll, som Red Hat Ansible Certified Content Collection för Google Cloud, hjälper till att automatisera kundernas miljö genom att effektivare skapa, dela och hantera innehåll. IT-team kan integrera automatiseringsprocesser med befintliga organisatoriska processer och styrning i stor skala med en konsekvent, heltäckande molnautomatiseringsupplevelse.

Ansible Automation Platform på Google Cloud Marketplace gör det enklare för kunder att köpa och införa Red Hat-lösningar hos ledande molnleverantörer. Genom att ansluta sig till Red Hat Enterprise Linux, Red Hat Enterprise Linux för SAP och Red Hat OpenShift på Google Cloud Marketplace kan kunder och partners använda Red Hat-lösningar på de sätt som är bäst lämpade för deras IT- och affärsbehov.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00