Hem Produkt Nyheter Säljstart för nya Huawei MateBook X Pro i Sverige

Säljstart för nya Huawei MateBook X Pro i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Nu har Huawei satt datumet för den svenska säljstarten av nya MateBook X Pro 2020.

Säljstart för nya Huawei MateBook X Pro i Sverige 2

Huawei MateBook X Pro

Den nya bärbara datorn kommer att finnas tillgänglig från och med den 1 juni men kan förbeställas redan från 15 maj. Vid förbeställning ingår de trådlösa hörlurarna Huawei Freebuds 3, en extra laddare och ett skräddarsytt fodral.

Den första generationen av Huawei MateBook X Pro lanserades redan 2018 och var världens första bärbara dator med FullView-skärm. Med egenskaper som portabilitet, kraftfull prestanda och Smart Connectivity markerades en ny milstolpe och position för Huawei på PC-marknaden. Den nya versionen av Huawei MateBook X Pro kommer att finnas tillgänglig i två färger: Space Grey och Emerald Green. Med en tjocklek på endast 14,6 mm och den nätta vikten 1,33 kg blir Huawei MateBook X Pro den perfekta bärbara datorn för den som värderar mobilitet och produktivitet.

Huawei MateBook X Pro är utrustad med en 13,9 tums Ultra FullView-skärm med stöd för upp till 3K-upplösning (3000×2000). Rika färger och en upplösning på 3K skapar en mer levande upplevelse än någonsin tidigare.

Samarbete med Microsoft och Intel

Huawei har ett fortsatt samarbete med såväl Microsoft som Intel och Huawei MateBook X Pro är en kombination av det bästa från respektive företag. Den har en övertygande och kompromisslös prestanda och kommer bland annat med NVIDIA® GeForce®-grafik och tionde generationens Intel® Core™ i7-10510U och i5-10210U processorer.

– Den tionde generationens Intel® Core™ processorer för laptops ger ökad produktivitet och möjlighet att skala prestanda vid krävande multitrådade arbetsuppgifter. Detta samtidigt som de möjliggör fantastisk design och lång batteritid. Vi är glada över att kunna leverera våra produkter till den nya Huawei MateBook X Pro som blir tillgänglig på den svenska marknaden, säger Thomas Melzer, Technical Solution Specialist på Intel.

– På Microsoft ser vi fram emot vårt fortsatta samarbete med Huawei. Vi tycker det är extra kul att Huawei nu lanserar en premium-PC som har kapacitet för såväl konsument- som företagsmarknaden. MateBook X Pro möter alla kriterier som vi definierar som en modern PC, lång batterikapacitet, lätt och tunn samt säkerheten som medföljer i Windows10 Pro. I kombination med Microsoft 365 kommer våra användare få en komplett upplevelse, säger Anders Wistam, Nordic Channel Sales Lead OEM på Microsoft.

Utöver sin tunna formfaktor, låga vikt och slående prestanda är Huawei MateBook X Pro utrustad med fyra högtalare med exceptionellt ljud och ett kraftfullt batteri på 56 Wh. Huawei MateBook X Pro har stöd för snabbt Wi-Fi för bästa möjliga uppkoppling och har även den populära fingeravtrycksläsaren i strömknappen som gör det snabbt och enkelt att starta upp och logga in.

Pris och tillgänglighet

Förbeställning av Huawei MateBook X Pro kan göras mellan den 15 maj – 31 maj. Vid förbeställning ingår ett de trådlösa hörlurarna Huawei Freebuds 3, en extra laddare och ett skräddarsytt fodral.

Huawei MateBook X Pro kommer att finnas tillgänglig från och med den 1 juni 2020.

MateBook X Pro Intel i7, rekommenderat cirkapris från 20 999 SEK inklusive moms.

MateBook X Pro Intel i5, rekommenderat cirkapris från 18 999 SEK inklusive moms.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>