ServiceNow:s årliga jätteevent Knowledge startar idag
Hem EVENT ServiceNow:s årliga jätteevent Knowledge startar idag

ServiceNow:s årliga jätteevent Knowledge startar idag

Publicerat av: Redaktionen

Från den 11 maj och under två veckor framåt pågår ServiceNow:s årliga event Knowledge – denna gång i digitalt utförande.

ServiceNow:s årliga jätteevent Knowledge startar idagBland annat kan deltagarna ta del av mer än 145 timmar av kundberättelser där företag som Volvo Cars, Under Armour, PepsiCo, Uber, Subway, Levi Strauss – och många fler – berättar om hur de format om och förbättrat sina digitala arbetsflöden genom ServiceNow:s marknadsledande plattform.

Under det senaste året har, i pandemins spår, den digitala omställningen accelererat globalt och ökat efterfrågan på verktyg som både kan göra det enklare att snabbt genomföra förändringar i verksamheten på grund av yttre faktorer, och för att omvandla verksamheten för att vara rustad för framtiden. Att modernisera arbetsflöden och processer bedöms vara en av de viktigaste faktorerna för att skapa positiv förändring. Nära 80 procent av företagen på Fortune 500-indexet använder ServiceNow:s plattform inom verksamheten, och ServiceNow rankades i december 2020 som det globala företaget med störst tillväxtpotential, i Fortune:s ”Future 50”-index.

”Vi är i centrum av arbetsflödesrevolutionen, som möjliggör för verksamheter världen över att skapa modernt digitalt affärsvärde och erbjuda fantastiska upplevelser för människor. Just nu bidrar vi till att lösa den största arbetsflödesutmaningen i modern tid – att få vacciner att innebära vaccinering. Vi hjälper människor återvända till arbetsplatsen. Inom varje bransch bidrar Now Platform till lösningar som gör arbetet och livet bättre för människor”, säger ServiceNow:s CEO Bill McDermott i ett pressmeddelande.

I flera europeiska länder och regioner har ServiceNow:s lösning Vaccine Management Platform snabbt satts i bruk för att underlätta och snabba upp vaccineringsprocessen och under eventet beskriver representanter för den tyska delstaten Nordrhein-Westphalen hur arbetet gått till. Dessutom presenteras ett antal nyheter för Safe Workplace, och Service Delivery. Den 10 maj blev det också klart att ServiceNow ingått ett avtal om att förvärva Lightstep, en ledande leverantör av observerbarhetslösningar för IT.

Officiellt öppnar eventet med Bill McDermotts inledande keynote klockan 18:00 svensk tid den 11 maj och redan från och med den 12 maj kommer mycket av innehållet att finnas tillgängliga on demand.

Materialet är fritt för användning och bearbetning. För mer information, läs nedanstående pressrelease.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>