Sjöö Sandström lanserar Esports klocka – Royal Steel Worldtimer LEET

Elit. Den bästa av de bästa.

Sjöö Sandström lanserar Esports klocka – Royal Steel Worldtimer LEET 1Royal Steel Worldtimer LEET är en fantastisk klocka som hyllar digitala idrottare och deras djupa passion för esport. Ett samarbete med legenderna HeatoN och Potti har resulterat i denna unika klocka som levereras med en svart DLC behandlad boett, 24-timmarsbezel och en specialdesignad tavla med ett super luminova-crosshair. Dessutom skapar den med sin tidlösa och eleganta design en perfekt symbol för en sport som är redo att erövra världen.

1337 är gamer-språk för “elit” och något vi verkligen förstår. När allt kommer omkring har vi varit eliten i vår bransch de senaste 32 åren. Två helt olika, men liknande världar kombineras till en. Självklart finns det skillnader, men det som gör detta till en perfekt match är människorna. Lojalitet, engagemang och kärlek till spelet är kärnvärdena för denna strävan.

Emil “HeatoN” Christensen och Tommy “Potti” Ingemarsson är två sanna esports legender som tillsammans har vunnit VM 18 gånger. Hastighet, mental styrka och uthållighet är synonymt med deras spel. I en av världens största och snabbast växande sporter har de uppnått och gjort saker som aldrig gjorts tidigare. Samarbetet med dessa två legender och numera Sjöö Sandström ambassadörer ger oss en unik position i denna fantastiska värld. Idrott på elitnivå där fokus ligger på uppoffring, vilja, engagemang och öga för detaljer. Precis som i vår konkurrensutsatta värld av exklusiva, handgjorda klockor.

Från och med 2018 är Sjöö Sandström officiella tidtagare för den snabbt växande svenska elitserien. Ett partnerskap som även omfattar att leverera exklusiva klockor till ligans mest värdefulla spelare. Välkommen till början av en ny spännande era, något som världen aldrig sett tidigare.