Sogeti åter igen listad som en av Sveriges bästa arbetsgivare
Hem Leverantör Sogeti åter igen listad som en av Sveriges bästa arbetsgivare

Sogeti åter igen listad som en av Sveriges bästa arbetsgivare

Publicerat av: Redaktionen

När medarbetarna själva får betygsätta sin arbetsgivare placerar sig Sogeti på topp tre inom IT-sektorn. Det visar Universums årliga undersökning ”Sveriges Bästa Arbetsgivare”, där medarbetarna bedömer sin nuvarande arbetsgivare utifrån tre faktorer – intern identitet, nöjdhet och lojalitet.

Sogeti åter igen listad som en av Sveriges bästa arbetsgivare

Pernilla Kuniholm HR

Företaget Universum har presenterat resultatet från sin årliga undersökning av Sveriges bästa arbetsgivare. Sogeti listas som nummer tre bland IT-företagen och som nummer 18 på den totala, branschöverskridande listan. För Sogeti är det den femte gången som man listas av Universum som en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Vi är jätteglada över att ha fått den här topplaceringen i årets undersökning. Vi jobbar ständigt och målinriktat med hur vi kan bli en bättre arbetsgivare, och våra chefer gör ett fantastiskt jobb i sitt dagliga arbete. Men vi stannar naturligtvis inte här. Vi fortsätter bland annat att jobba med kompetensutveckling och nätverkande, både lokalt, nationellt och globalt för att kunna erbjuda nya spännande uppdrag åt våra medarbetare i teknisk framkant, säger Pernilla Wranéus, HR-direktör på Sogeti.

2016 års undersökning besvarades av totalt 31 616 yrkesverksamma personer och genomfördes mellan april 2016 och augusti 2016 av Universum, de olika arbetsgivarna, samt olika partners.

Grunden till ett starkt employer brand ligger i nöjda medarbetare. Nöjda medarbetare ger organisationen de allra bästa förutsättningarna gentemot konkurrenterna. Det minskar personalomsättningen och ger dessutom arbetsgivaren möjlighet att locka fler talanger som kan bidra till en hållbar framtid för organisationen. Nöjda och motiverade medarbetare bidrar inte bara till organisationens framgång genom att prestera på topp utan är också viktiga ambassadörer för att rekrytera nya talanger, säger Claes Peyron, vd på Universum.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>