Telia Cygate utses till årets IoT-partner i Sverige och Norra Europa
Hem EVENT Telia Cygate utses till årets IoT-partner i Sverige och Norra Europa

Telia Cygate utses till årets IoT-partner i Sverige och Norra Europa

Publicerat av: Redaktionen

Telia Cygate kammar hem två priser vid Ciscos stora partnerevent i Las Vegas, som blir utsedd till årets IoT-partner i Sverige och Norra Europa. 

– De här priserna är ett kvitto på det nära samarbete vi har med Cisco och vår gemensamma förmåga att bygga avancerade nät för IoT, sakernas internet.

-Ett exempel på det är den spännande affär vi precis gjort med Ellevio, där vi använder teknik och utrustning från Cisco för att koppla upp deras smarta elnät, säger Fredrik Sidmar, VD för Telia Cygate.

Telia Cygate vann kategorin IoT/Industry, Partner of the Year för både Norra Europa och Sverige. Motiveringen lyder:

Telia Cygate utses till årets IoT-partner i Sverige och Norra Europa

Fredrik Sidmar, VD för Telia Cygate.

”Denna partner har en otroligt stark total tillväxt och ligger i framkant när det gäller vår gemensamma digitala transformationsresa. Deras unika förmåga att förstå kundernas verksamhet och översätta deras förväntningar om att allt och alla ska vara ständigt sömlöst uppkopplade till avancerade och säkra IoT- lösningar ligger till grund för det här priset. Med en tydlig säljmetodik och en djup branschspecifik förståelse av kundens behov, hjälper de sina kunder att få ut det maximala värdet ur sina investeringar och att ligga i framkant inom teknikutvecklingen och digitaliseringsresan.”

Telia vann även pris i kategorin Enterprise Networking/Meraki.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00