TP-Link visar upp kompletta WiFi 7-nätverkslösningar för hem, företag och internetleverantörer på CES 2023
Hem PRODUKT NYHETER TP-Link visar upp kompletta WiFi 7-nätverkslösningar för hem, företag och internetleverantörer på CES 2023

TP-Link visar upp kompletta WiFi 7-nätverkslösningar för hem, företag och internetleverantörer på CES 2023

Publicerat av: Redaktionen

TP-Link, en ledande global leverantör av nätverksprodukter för konsumenter och företag, visade upp kompletta WiFi 7-nätverkslösningar för hem- och företagsnätverk på CES.

Dessutom visade företaget upp Aginet WiFi 7-routrar för ISP-marknaden.

TP-Link ligger i framkant när det gäller WiFi 7 och gör nu denna banbrytande teknik tillgänglig för marknaden. Som världens första leverantör av en komplett WiFi 7-produktlinje för hem-, företags- och ISP-nätverksmarknaden, höll TP-Link ett produktlanseringsevent den 14 november 2022. Vid evenemanget presenterades, tre WiFi 7-routrar och en WiFi 7 Gaming-router, tre Deco Whole Home Mesh WiFi 7-produkter, två Omada-accesspunkter för företagsnätverk och Aginet WiFi 7 för ISP-marknaden. På CES visade TP-Link upp ytterligare produkter i sin serie för WiFi 7. Nu presenterades även WiFi 7 förstärkare, 5G WiFi 7-routrar, XGS-PON WiFi 7-routrar, WiFi 7-routrar och Whole Home Mesh WiFi 7 som täckte allt från TP-Links flaggskeppsprodukter till deras WiFi 7-produkter på startnivå. Dessa produkter mottogs mycket väl. Archer GE800, en BE19000 Tri-Band WiFi 7 Gaming Router, och Deco BE95, ett Deco BE33000 Whole Home Mesh WiFi 7 System, vann båda CES Innovation Awards 2023.

Deco Whole Home Mesh WiFi 7 – Ett äkta Whole Home Multi-Gig Mesh WiFi-system
Deco främjar alltid högkvalitativa livsstilar med sina kraftfulla nätverkslösningar. Linjen täcker alla tillfällen från inomhus till utomhus och tillhandahåller multi-gig Ethernet, fiberservice, 5G/4G/3G mobil och DSL-access för att möta olika ISP-behov. På CES ställdes fyra Deco Whole Home WiFi 7-modeller ut. Dessa Deco WiFi 7-produkter är utrustade med Deco-system v3 för True Whole Home Mesh WiFi och HomeShield-funktioner. Alla Deco-modeller arbetar tillsammans och ger den ultimata multi-gigabit-täckningen för hela hemmet. Med Deco kombineras intensiva sömlösa roamingupplevelser, AI-teknik och den nya Deco-appen för det bästa Deco Mesh-systemet.

Deco BE95: BE33000 Whole Home Mesh WiFi 7 System
Deco BE95 fick CES Innovation Award 2023 för sin enastående prestanda, oavsett om det är trådbundet eller trådlöst, BE95 levererar multi-gigabit-anslutning för hela hemmet för att gå in i en ny 10G-era. Denna Quad-band WiFi 7-produkt är branschens hittills snabbaste Quad-Band Whole Home Mesh WiFi 7-system, med det senaste 6 GHz-bandet, 320 MHz bandbredd och 4K-QAM för en kombinerad hastighet på upp till 33 Gbps över 16 streams. Varje enhet är utrustad med två 10G WAN/LAN-portar och två 2,5G WAN/LAN-portar för ett multi-gigabit nätverk. Bland dem finns en 10 Gbps SFP+-fiber och RJ45 Ethernet Combo-port för anslutning med hög bandbredd, som konverterar fiberdata till Ethernet-kabeldata med en SFP-modul. Detta skapar lätt punkt-till-punkt-förbindelser med lång räckvidd. Med TP-Links AI-drivna mesh-teknik använder systemet avancerade algoritmer och självlärande för att säkerställa att dess mesh-WiFi passar alla hem.

Deco BE65-5G: 5G BE11000 Whole Home Mesh WiFi 7 System
Deco BE65-5G kombinerar innovativt 5G-teknik med WiFi 7-teknik. 5G ger ultrasnabba anslutningar in i ditt hem och möjliggör WiFi 7-hastigheter. Anslut bara 5G SIM-kortet och använd den senaste generationens WiFi. Deco BE65-5G är ett WiFi 7 Mesh med 11 Gbps tri-band WiFi-hastigheter, 5G nedladdningshastigheter upp till 3,4 Gbps, och tre 2,5G WAN/LAN-portar.

Deco BE65 är ytterligare ett WiFi 7 Mesh med tri-band 11 Gbps WiFi 7 hastigheter och fyra 2,5G-portar. Medan Deco BE85 är ett WiFi 7 Mesh med tri-band 22 Gbps WiFi 7 hastigheter, två 10G-portar och två 2,5G-portar.

Att omdefiniera WiFi-routrar: TP-Link WiFi 7-routrar
WiFi 7-routrar fortsätter med den högsta prestandan i Archer-serien och drivs av den senaste WiFi 7-tekniken, och ger hemmen oöverträffade upplevelser. Fyra WiFi 7-routrar presenterades på CES. Mest iögonfallande bland dem var Archer BE900, som har en futuristisk, upprätt design som ser mer ut som en spelkonsol än en router, komplett med en LED-skärm och pekkontroller på framsidan.

Archer BE900 erbjuder 24 Gbps quad-band WiFi 7 hastigheter och kommer med en helt ny design – helt ombildad från tidigare routrar. Den har 12× optimalt placerade interna antenner som ger en hög förstärkning, hög isolering, hög integration och flerriktad täckning. Utrustad med två 10G WAN/LAN-portar — en RJ45-port och en RJ45/SFP+ combo-port — ger Archer BE900 flexibelt stöd för både fiber- och kopparanslutningar. De ytterligare fyra 2,5G-portarna och två USB-portarna gör den till en idealisk lösning för att framtidssäkra ditt hemnätverk.

Ytterligare tre routrar – Archer BE800, Archer BE805 och Archer BE550 – visades också upp. Alla dessa routrar är EasyMesh-kompatibla och utrustade med HomeShield-funktioner. Archer BE800 är en tri-band WiFi 7-router med upp till 19 Gbps WiFi, utrustad med en LED-skärm, två 10G-portar och fyra 2,5G-portar. Archer BE805 är också en tri-band WiFi 7-router med upp till 19 Gbps WiFi-hastigheter, två 10G-portar och fyra 1G-portar. Archer BE550 är en annan tri-band WiFi 7-router men med hastigheter upp till 9214 Mbps, och fem 2,5G-portar.

Äkta 10G, äkta acceleration, äkta gaming: Archer GE800, en BE19000 Tri-Band WiFi 7 Gaming Router
Archer GE800 är TP-Links första WiFi 7-spelrouter med äkta 10G. Den fick också CES Innovation Award 2023. Archer GE800 är en tri-band WiFi 7-spelrouter som levererar WiFi-hastigheter på över 18 Gbps. GE800 drivs av den senaste CPU- och kraftfulla WiFi-kretsuppsättning, vilket ger tillräckligt med prestanda för de mest intensiva spelnätverken. GE800 är också utrustad med två 10G-portar och två 2,5G-portar för att möta behoven av multi-Gig-underhållning som spel, 8K AR/VR och NAS-inställningar för hemmabruk. Med rikliga spelaccelerationsfunktioner ökar GE800 speltrafiken, stabiliserar anslutningar och minskar latensen för att säkerställa att ditt spelande förblir uppslukande genom att accelerera spelenheter, servrar och applikationer, inklusive mobilspel.

Blixtsnabb WiFi 7 i varje hörn: TP-Link WiFi 7 förstärkare
TP-Link WiFi 7-förstärkare hjälper till att eliminera döda zoner genom att förstärka dina trådlösa nätverk i ditt hem och på kontoret. Utrustade med EasyMesh-kompatibel, fungerar dessa WiFi 7 förstärkare med TP-Link WiFi 7-routrar för att bilda en sömlös lösning för wholw home Mesh WiFi. Två WiFi 7-förstärkare presenterades på CES. RE800BE, en BE19000 tri-band WiFi 7 förstärkare, har upp till 19 Gbps WiFi-hastighet, en 10G-port och två gigabit-portar. Medan RE550BE är en annan tri-band WiFi 7 förstärkare med hastigheter upp till 9214 Mbps, en 2,5G-port och två gigabit-portar.

Pålitlig, flexibel, ansluten: Aginet WiFi 7-produkter för Internetleverantörer
TP-Link visar upp kompletta WiFi 7-nätverkslösningar för hem, företag och internetleverantörer på CES 2023Aginet är TP-Links varumärke dedikerat till att stödja internetleverantörer (ISP). Aginet erbjuder innovativ teknologi, flexibla produkter, driftslösningar och ojämförliga tjänster till ISP:er och ge en bättre användarupplevelse till slutanvändare över hela världen. Den medföljande TAUC (TP-Link Aginet Unified Cloud) erbjuder en TR-369 USP molnserver, carrier-grade TR-369 CPE, en anpassad mobilapp och skräddarsydda API-tjänster för våra ISP-kunder för att utgöra grunden för vår TAUC lösningar.

På CES visades en XGS-PON WiFi 7-router med 22 Gbps WiFi-hastigheter, XGB830v, ut. En BE22000 WiFi-router, EB810v och en BE22000 Whole Home Mesh WiFi 7, HB810, introducerades också.

Bryt igenom gränserna för ditt företag: Omada Enterprise WiFi 7
TP-Link Omada har alltid varit engagerad i att förse SMB- och företagskunder med säkra och pålitliga nätverkslösningar. På CES visades två helt nya WiFi 7-accesspunkter – Omada EAP780 och Omada EAP770 – upp. Dessa två accesspunkter har 22 Gbps tri-band WiFi 7 hastigheter respektive 11 Gbps WiFi 7 hastigheter. Med Omada WiFi 7, även i ett auditorium, mötesrum eller hotell med många enheter, kan alla arbeta, njuta av spel eller titta på högupplösta videor online utan problem.

Sammanfattning av TP-Links produktsortiment för WiFi 7
På CES demonstrerades en komplett produktlinje för WiFi 7 med produkter för hemnätverk, företagsnätverk och internetleverantörer. Fyra Deco Whole Home Mesh WiFi 7-modeller, fyra WiFi 7-routrar, en WiFi 7-spelrouter och två WiFi 7-förstärkare, från flaggskepp till nybörjarprodukter, erbjuder de oöverträffade WiFi-upplevelser för hemanvändare. Flexibla WiFi-hastighetsval sträcker sig från BE9300 till BE33000, och flexibla produktkombinationer bildar äkta Mesh WiFi för hela hemmet. För företags WiFi 7 kommer Omada EAP780 och 770 att vara tillgängliga, som täcker från BE22000 till BE11000.

Som alltid strävar TP-Link efter att leverera tillförlitlighet i allt de gör och skapa en livsstil som är enkel, smart och uppkopplad för alla. De ser fram emot att se sina kunder omfamna ett bättre liv med dessa nya WiFi 7-produkter. Håll utkik om du är intresserad av de ovan nämnda nya produkterna.

För mer information om TP-Link, besök oss online på www.tp-link.com

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00