Hem NyheterMolntjänster Veeams moln- och tjänsteleverantörsprogram firar 10 år med lanseringen av NEW Veeam Service Provider Console v4

Veeams moln- och tjänsteleverantörsprogram firar 10 år med lanseringen av NEW Veeam Service Provider Console v4

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software, det ledande företaget inom backup-lösningar för Cloud Data Management, firade idag 10-årsjubileum för Veeam Cloud & Service Provider (VCSP)-programmet genom att presentera flera nya mjukvarurabatter och uppdateringar, samt lanseringen av NEW Veeam Service Provider Console v4.

Veeams moln- och tjänsteleverantörsprogram firar 10 år med lanseringen av NEW Veeam Service Provider Console v4 3Lösningen, som erbjuds kostnadsfritt för VCSP-partners, erbjuder nya funktioner som gör det lättare för tjänsteleverantörer att fjärrhantera och övervaka sina kunders Veeam-miljöer.

Med VCSP-programmet, som lanserades i mars 2010, kan tjänsteleverantörer utnyttja Veeam-mjukvara för att erbjuda pålitliga och intäktsgenererande Backup as a Service (BaaS)- och Disaster Recovery as a Service (DRaaS)-tjänster. Genererat av över 25 000 Cloud & Service Provider-partners rapporterade VCSP-programmet en ökning av årligen återkommande intäkter på 33 procent för det fjärde kvartalet 2019. Ett decennium efter lanseringen fortsätter Veeam att tillföra värde och innovation till sitt VCSP-program.

”Veeams vision har alltid varit att leverera enkla, flexibla och pålitliga säkerhetslösningar till sina kunder. Vissa kunder föredrar att upprätta och hantera sina egna säkerhets- och backup-lösningar medan andra föredrar detta som en tjänst. Därför har Veeam investerat i att skapa ett robust ekosystem av moln- och tjänsteleverantörer, för att kunna erbjuda företag av alla storlekar en Veeam-driven lösning levererad på det sätt som passar dem bäst,” säger Jim Kruger, CMO på Veeam. ”För att fira tio år med VCSP-programmet introducerar vi nya rabatter och kapaciteter som hjälper molnbaserade och hanterade tjänsteleverantörer att lönsamt skala sina förvaltade BaaS- och DRaaS-affärer. Idag rapporterar många av våra VCSP-partner en dubbel eller till och med tredubbel tillväxt i sina företag. Vi ser fram emot att fira framtida framgångar med våra VCSP-partners när vi fokuserar på vår ”bättre tillsammans”-strategi.

För att markera 10-årsjubileumet lanserar Veeam nya mjukvarurabatterna och uppdateringarna för VCSP-programmet för 2020, inklusive:

  • Poängreduktion för Enterprise Plus: Föra in Veeams toppfunktioner på marknaden och utforma konkurrenskraftiga BaaS- och DRaaS-erbjudanden utan påverkan på marginalerna, som ett resultat av en 15-procentig prisminskning på Veeam Backup & Replication Enterprise Plus-utgåvan.
  • Volume Rental Agreement (VRA)-rabatter: Nya VCSP VRA-skikt främjar super charge-marginaler genom att belöna nya partners som är redo att förbinda sig till Veeam och våra långvariga partners med hög konsumtion.
  • Veeam Universal Licensing (VUL) för uthyrning: Utnyttja alla Veeam-funktioner med ett enkelt pay-as-you-grow-program som gör det enkelt att skapa eller utöka alla Veeam-drivna BaaS- och DRaaS-erbjudanden, utan behov av dyra CapEx att utforma dem från.
  • VCSP Pulse: EMEA- och APJ-partners kommer nu att kunna ansluta sig till de över 6 000 North America VCSP-partners som kan koppla upp sig till Veeam och dess Aggregator på en enda, specialbyggd plattform, vilket erbjuder en enkelhet och tillförlitlighet som krävs för att utforma storskaliga Veeam-drivna BaaS- och DRaaS-lösningar.

Utöver VCSP-programmets nya rabatter och nivåändringar lanserar Veeam även NEW Veeam Service Provider Console v4. Lösningen, tidigare kallad Veeam Availability Console, har nu utökats till att erbjuda fjärrövervaknings- och hanteringsfunktioner direkt integrerade i ConnectWise Automate. Denna integration konsoliderar klientdata till ett enda, proaktivt och centraliserat användargränssnitt, vilket reducerar resursmängden och möjliggör snabbare svarstid. Som ett resultat kan tjänsteleverantörer investera mer tid i att få sin verksamhet att växa och mindre tid i administrativa uppgifter.

Veeam Service Provider Console v4 gör det lättare än någonsin att erbjuda Veeam-drivna tjänster med nya egenskaper för att hjälpa till att skala partnererbjudanden, samarbeta med kanalpartners och hantera Veeam-konsumtion på en och samma plats.

De nya funktionerna inkluderar:

  • Förbättrad Usage Reporting Engine: Automatisk generering av den enskilda användarrapporten för alla workloads utan att behöva spendera tid på manuell insamling av poäng och workload-sammanräkning.
  • Fullt stöd för Veeam Backup & Replication ™ v10: Utnyttja kraftfulla nya funktioner i NAS Backup och Veeam Agent för Microsoft Windows v4.
  • Förbättrat API-gränssnitt: Konstruera avancerade vägar för ytterligare automatisering för tjänsteleverantörer och deras kunder med NEW RESTful API-åtgärder och slutpunkter, med en API-användning som nu har utökats till att omfatta användare med återförsäljarroller.

”Med fler tjänsteleverantörer som flyttar till molnet, så kan vi genom att samarbeta med Veeam utöka vårt ekosystem och erbjuda ännu fler valmöjligheter till våra partners. Vi strävar efter att utrusta leverantörer med verktyg för att fjärrhantera kundernas IT-miljöer med bästa lösningarna och Veeam Service Provider Console v4 är inget undantag. Vi är glada över att samarbeta med dem för att erbjuda mer värde för våra gemensamma kunder,” säger Travis Vigneau, Director, Solution Partner Strategy på ConnectWise.

”Vi litar på Veeam när det kommer till att skydda våra datacenter i hela regionen, inte bara på grund av deras smidighet, utan även på grund av deras strategi och investeringar i Cloud Data Management. Vi låter våra erbjudanden växa genom Veeam och utökar våra tjänster till att skydda Office 365-workloads via Veeam Backup för Microsoft Office 365,” säger Stijn Claerhout, CTO på Combell.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>