watch 3
Hem Produkt Nyheter Säljstart för nya Huawei Watch 3-serien

Säljstart för nya Huawei Watch 3-serien

Publicerat av: Redaktionen

Bland sommarens nyheter från Huawei utmärkte sig den nya Watch 3-serien med modellerna Huawei Watch 3 och Huawei Watch 3 Pro.

Två smarta sportklockor som bland annat erbjuder fantastisk batteritid, högklassig träningsassistans, många användbara hälsofunktioner som till exempel temperaturavkänning samt möjlighet till många olika eller personliga urtavlor. Nu kommer båda klockorna till Sverige och finns i butik från och med 2 augusti.

Med Huawei Watch 3-serien skapas en balans mellan smarta klockor och traditionell klockestetik. Klockkroppen har en elegant design bestående av polerat rostfritt stål (Watch 3 Pro är i titan) och en stor skärm med välvt 3D-glas. Watch 3-serien är Huaweis första serie med smarta klockor som kommer utrustad med taktil feedback med hjälp av en roterande krona. På grund av högprecisions-igenkänningen av fingertoppsrörelser kan användaren zooma in eller ut på bilder samt smidigt skrolla bland menyalternativen.

Huawei Watch 3-serien är en professionell träningsassistent som erbjuder över 100 träningslägen, temperaturavkänning av huden med en ny högprecisionssensor, falldetektering samt SOS-knapp. Tillsammans med en stor funktionsuppsättning där bland annat hjärtfrekvens, Sp02, sömn och stress analyseras håller den smarta klockan sin användare uppdaterad om hälsotillstånd i realtid. Likt tidigare kan användare byta den digital urtavlan och det finns ett stort utbud att välja på. Det senaste är olika kändisar med egna urtavlor, bland andra den polske fotbollsstjärnan Robert Lewandowski.

Huawei Watch 3-serien stöder fristående anslutning, oberoende av en smart mobil. Genom att aktivera eSIM-tjänster på sin smarta telefon kan användaren enkelt dela telefonnummer samt abonnemang mellan sina smarta enheter. Användaren kan även svara på inkommande samtal. Funktionen stöds av alla operatörer på den svenska marknaden.

Användare kan enkelt ansluta sin mobil till Huaweis smarta klockor genom appen Huawei Health, oavsett operativsystem. Appen finns att ladda ner i AppGallery. För andra Androidenheter, laddar användaren enkelt ner appen genom att skanna QR-koden på Huaweis officiella hemsida här. För IOS-enheter går man in på Appstore och söker efter Huawei Health och trycker sedan på installera.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>