Acronis utser svenska Gridheart som sin nya molndistributör – fokuserar på expansion av den nordiska marknaden

Acronis, en globalt ledande aktör inom cybersäkerhet och skydd meddelar idag att de utser svenska Gridheart, molndistributören med sin egen automationsplattform, som den senaste molndistributören för Acronis, som därmed utökar sina investeringar i Norden.

Acronis utser svenska Gridheart som sin nya molndistributör - fokuserar på expansion av den nordiska marknaden 1– Det finns en växande efterfrågan från kunder för ett effektivt skydd av deras kritiska data och Acronis Backup Cloud svarar på det behovet genom att erbjuda innovativa möjligheter, inklusive teknik för anti-ransomware och hybrid molnarkitektur. Genom att utse Gridheart som vår senaste molndistributör kan de och deras partners dra nytta av Acronis expansion då efterfrågan på SaaS-lösningar som Acronis Backup Cloud ökar snabbt, säger Mikael Johansson, Nordic Strategic Partner Manager på Acronis.

– Gridheart Marketplace har utvecklats under tio år och levererar en enad molnupplevelse och centraliserad kontroll för SaaS-applikationer och molntjänster från samtliga molnaktiverade leverantörer som är integrerade i Gridheart Marketplace. Vi är väldigt glada över att Acronis har utsett Gridheart som sin molndistributör och vi ser fram emot detta partnerskap.

– Samarbetet gör det möjligt för oss att ge våra partners backuplösningarna de behöver för sina kunder, samtidigt som de snabbt kan uppnå ökande intäkter utan förskottsbetalningar och dra nytta av en pay-as-you-go affärsmodell, säger Carl Hagström, VD på Gridheart.