AOC presenterar nyheter till sortimentet för proffsskärmar

Skärmspecialisten AOC presenterar ett nyttillskott till E1-serien, med basskärmar för arbetsplatsen.

AOC presenterar nyheter till sortimentet för proffsskärmar 1Nya 27E1H är en 27-tumsskärm med IPS-panel, HD-upplösning (1920 x 1080) och uttag för VGA och HDMI. AOCs portfolio skärmar för proffsanvändare och arbetsplatser innefattar ett brett utbud skärmar som är energieffektiva, miljövänliga och passar alla typer av företag och verksamheter, inklusive offentlig sektor.

E1-serien

E1-serien är framtagen främst för små och medelstora företag samt för offentlig sektor. Alla skärmar har full HD, vilket ger skarp text och verklighetstrogen återgivning av bilder och filmer. De är även utrustade med AOCs FlickerFree-teknik och LowBlueLight-läge som minskar skadligt blått kortvågigt ljus.

Bland modellerna i E1-serien finns även 21,5-tumsskärmen 22E1D, som har TN-panel och en responstid på 2 ms, vilket gör att den lämpar sig väl för snabba sekvenser, och 21,5-tums 22E1Q med MVA-panel, väl lämpad för kontrastrika applikationer tack vare den statiska kontrasten på 3000:1 och bred återgivningsvinkel. Modellen 24E1Q har en 23,8-tums IPS-panel för mer exakt färgåtergivning, samt en tredsidigt kantlös design. Denna lämpar sig särskilt för den som önskar flera skärmar bredvid varandra. Alla skärmar i E1-serien är även utrustade med möjlighet till VESA-montering för ökad flexibilitet.

P1-serien

P1-serien är utvecklad för de som önskar mer flexibilitet än vad standardskärmar kan ge. Alla skärmar i P1-serien är utrustade med justerbara stativ, inbyggd kabelhantering och Quick-Release-funktion för enkel montering.

Alla modeller i P1-serien, förutom 22P1D, har en 4-portars USB 3.0-hubb, som gör det enkelt att ansluta kringutrustning och hantera fyra olika videoingångar (VGA, HDMI, DisplayPort och DVI). AOC 24P1 och  X24P1 har en tresidig kantlös design. Andra modeller i serien är 21,4 tumsskärmarna med TN- respektive MVA-panel och full HD, samt 27 tumsmodellen med både full HD och QHD.

90P-serien 

90-serien består av tre modeller med IPS-panel, vilket ger en mycket god färgåtergivning ur alla betraktningsvinklar. Samtliga modeller har ergonomiskt justerbara stativ, går att luta och vrida, samt är enkla att installera på grund av Quick Release-funktionen.