De levererar managerade moln – Safespring och Scaleout Systems

Safespring och Scaleout Systems har inlett ett strategiskt partnerskap för att tillsammans leverera managerade molnplattformar – privata eller hybrida.

De levererar managerade moln - Safespring och Scaleout Systems 1Med vår kombinerade expertis ifrån forsknings- och utbildningsvärlden erbjuder vi molnets alla fördelar till forskningsintensiva företag. Erbjudandet är baserat på öppna standarder för att eliminera risker för teknisk inlåsning.
Safespring levererar en lokalt producerad molninfrastrukturtjänst byggd för morgondagens applikationer. Plattformen möjliggör för våra kunder att öka sin innovationstakt och reducerar tid till att få ut nya tjänster på marknaden utan att fastna i tekniska begränsningar. Genom att använda Safesprings tjänster kan våra kunder ta del av detta samtidigt som man behåller full kontroll över sitt data. Detta ökar våra kunders konkurrenskraft utan att de behöver kompromissa med hur data hanteras inom infrastrukturtjänsterna.

När framtidens applikationer designas, uppstår ett behov att anpassa nuvarande lösningar till skalbara och lättillgängliga tjänster. Denna övergång är viktig för att frikoppla kunderna från tekniska beroenden som kommer med mindre flexibel infrastruktur. Scaleout Systems erfarenhet och expertis inom molnplattformar hjälper kunder av alla storlekar att få ut sin fulla nytta av IT-miljöer inklusive publika, privata, hybrida och “fog”-baserade plattformar.

Fördelar med cloud computing inkluderar snabb och automatiserad provisionering samt möjligheten att snabbt växa eller minska användningen av resurser. Med det här partnerskapet och våra lokalt producerade hybridmolntjänster kan vi låta användarna dra nytta av dessa viktiga fördelar utan att äventyra data suveränitet, prestanda eller kontroll. För kunder med stora och datakrävande tekniska applikationer hjälper vi dem att dra nytta av dessa fördelar på ett kostnadseffektivt sätt.

Den kombinerade expertisen hos Safespring och Scaleout Systems kommer att hjälpa våra kunder att använda komplex teknologi för att skapa modernt designade applikationer som adderar skalbarhet med ett enkelt, egenhanterat gränssnitt. Vårt lokalt förankrade hybrida molnplattform kombinerar minimal risk med högsta möjliga flexibilitet.