HARMAN Lifestyle

Harman lanserar de perfekta resehörlurarna: AKG N60 NC med aktiv brusreducering

 

Med superkompakt design, brusreducering och upp till 30 timmars batterilängd är de nya hörlurarna speciellt utformade för resor

harmanHARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över lanserar AKG N60 NC, det perfekta musiksällskapet under resan. De nya hörlurarna levererar ett klart ljud med en varm bas och med en brusreducering i toppklass filtreras typiskt bakgrundsljud, som man kan höra på till exempel flyg eller tåg, aktivt bort.

Suverän ljudupplevelse väl inpackad i elegant utformade lättviktshörlurar Lyxig design möter Grammy-vinnande AKG-ljud i de nya hörlurarna från Harman speciellt framtagna för resenärer. Tack vare ett kompetent och erfaret team på AKG är ljudkvaliteten i AKG N60 NC extremt hög, samtidigt som hörlurarna blir en snygg accessoar med huvudbygel i riktigt läder, öronkåpor i aluminium och kuddar av minnesskum.

Hörlurarna går också att vika ihop och kan lätt bäras med i ett medföljande fodral. Med en batteritid på upp till 30 timmar och medföljande flygplansadapter och USB-kabel för laddning finns det dessutom ingen anledning att oroa sig över att batteriet ska ta slut under resan. Även om batteriet tar slut kan hörlurarna användas i ett passivt läge, så vart du än ska eller är håller nya AKG N60 NC dig sällskap!

AKG N60 NC

  • Huvudbygel i äkta läder och öronkåpor i aluminium med kuddar i minnesskum
  • Lätt vikt på endast 150 gram
  • Vikbara och lätta att bära med sig
  • Batteritid på upp till 30 timmar
  • 3,5 mm-kabel med mikrofon och fjärrkontroll
  • Kommer med fodral, flygplansadapter och USB-kabel för laddning

Pris och tillgänglighet AKG N60 NC finns tillgängliga nu i svart med ett rekommenderat pris på 2500 kr. För mer information och köpställen besök: http://se.akg.com/ (www.akg.com)

Post Comment