Kingston Digital levererade näst mest SSDs i världen via försäljningskanaler 2016

Idag meddelar Kingston Digital, Inc., dotterbolag till Kingston Technology Company, Inc., att de under 2016 ägt.

Enligt Forward Insights har det totalt levererats 63 miljoner SSDs globalt via Kingston Digital levererade näst mest SSDs i världen via försäljningskanaler 2016 1försäljningskanaler, varav nästan 10.1 miljoner enheter är tillverkade av Kingston, vilket är 16 procent av marknaden och ger Kingston platsen som näst största leverantör av SSDs under 2016. Försäljningskanalerna består av distributörer, återförsäljare, detaljhandel, e-handelstjänster, systembyggare och lösningsleverantörer.

”Intresset för SSDs har fortsatt öka i takt med att både konsumenter och företagskunder förstått de tydliga prestandafördelarna jämfört med hårddiskar. I nästan 30 år har Kingstons styrka legat i samarbetet med våra försäljningspartners. Eftersom vår starka relation har hjälpt branschen för SSDs växa och resultatet från Forward Insights bekräftar att vår ansträngning gett resultat vill vi dela den här framgången med våra samarbetspartners.” säger Tony Hollingsbeed, SSD Business Manager på Kingston.

”Vår research visar att tredjepartstillverkare för SSDs står för 60 procent av alla leveranser förra året. Det beror på att flera halvledarleverantörer inte prioriterade deras försäljningspartners. Dock har samarbetspartners fortsatt vara en stark försäljningskanal under 2016 sedan mitten av Q2 och Kingston har varit en av de ledande inom denna kategori.” Säger Gregory Wong, President & Principal Analyst på Forward Insights.