Mekonomen Group och LKQ står värd för eventet Next Generation Vehicle Diagnostics
Hem EVENT Mekonomen Group och LKQ står värd för eventet Next Generation Vehicle Diagnostics

Mekonomen Group och LKQ står värd för eventet Next Generation Vehicle Diagnostics

Publicerat av: Redaktionen

Området diagnostik för elfordon utvecklas snabbt varför Mekonomen Group och LKQ bjuder in de globala ledande diagnostikleverantörerna till dialog kring möjligheterna framåt.

Eventet Next Generation Vehicle Diagnostics halls den 27–28 april 2022 i Mekonomen Groups utbildningslokaler i Ski, Norge.

De ledande fordonseftermarknads-aktörerna Mekonomen Group (Norra Europa) och LKQ (Amerika, Europa och Taiwan) tar ytterligare position i elfordonstransformationen genom intensifierad dialog med de ledande diagnostikleverantörerna. Genom eventet Next Generation Vehicle Diagnostics strävar bolagen efter att utvärdera kompetens och täckning av fordonsflottan hos diagnostikleverantörerna. Målet är att skapa den optimala portföljen av diagnostisk utrustning för anslutna verkstäder för att möta den växande elfordonsflottans behov.

Mekonomen Group och LKQ står värd för eventet Next Generation Vehicle Diagnostics”Vi är glada över att vi tillsammans med LKQ har attraherat de stora globala aktörerna till eventet. Vi ser fram emot att intensifiera samarbetet ytterligare med experterna inom detta område och fortsätta positionera oss som det självklara valet för elfordonsägare. Därefter kommer evenemanget att hållas i vår avancerade utbildningsanläggning i Norge, världens ledande marknad när det gäller andel elfordon på vägarna”,

säger Henrik Pettersson, Produktdirektör på Bileko Car Parts, en del av Mekonomen Group.

”Framtiden är alltmer elektrisk. Vi gör oss redo för den nya tekniken för att supportera våra kunder i att bli förstahandsvalet för den snabbväxande gruppen av elbilsägare. Vi bygger nu upp nyckelfunktionen diagnostik tillsammans med Mekonomen Group för att bli ledande inom elektrifieringen på den oberoende fordonseftermarknaden. Vi vill fördjupa oss i de bästa lösningarna och är glada att välkomna de ledande leverantörerna inom detta område”, adderar Christoph Schoen som leder LKQs elektrifieringsprogram i Europa.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00