Hem Produkt Nyheter Mi Note 10 Lite kommer till Sverige

Mi Note 10 Lite kommer till Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Xiaomi meddelade under ett globalt lanseringsevent att de utökar den episka Mi Note 10-serien med ytterligare en modell.

Mi Note 10 Lite kommer till Sverige 3Nya Mi Note 10 Lite är en prisvärd smartphone med premiumkänsla, som bjuder på en 6,47” AMOLED Dot Drop-skärm, ett kraftfullt 5,260mAh batteri och ett 64 MP quad-kamerasystem.

Från och med den 20 maj finns Mi Note 10 Lite tillgänglig för svenska konsumenter och Mi-fans hos återförsäljarna Mi Store, Tele2, Elgiganten och NetOnNet.

– Mi Note 10 Lite kompletterar vår revolutionerande Mi Note 10-serie med ett ännu bättre pris, utan att tumma på premiumkänslan. Vi är väldigt glada över att nu lansera denna modell även i Sverige, och låta ännu fler lokala användare få möjlighet att ta del av den episka användarupplevelse som kännetecknar hela Mi Note 10-serien, säger Tony Chen, General Manager, Central-, Östeuropa, Norden & Baltikum på Xiaomi.

Mi Note 10 Lite: prisvärt alternativ i revolutionerande mobilserie

Mi Note 10 Lite levererar flertalet högkvalitativa funktioner, med ett avancerat kamerasystem för utmärkta foto- och videoupplevelser. Till exempel innehåller kameran en branschledande Sony IMX686-sensor för snabba ögonblicksbilder. Förutom huvudkameran på 64 MP återfinns 8 MP ultravidvinkel för imponerande panoramavyer, 5 MP djupsensor för vackra porträtt, samt en macrosensor som låter användaren ta effektfulla närbilder. Flertalet mjukvarufunktioner, som AI-studioljus, gör det lätt att ta snygga bilder i både dagsljus och mörker. Dessutom finns ett speciellt vlog-mode för enkelt och kreativt videoskapande optimerat för delning online.

På prestandafronten utnyttjar Mi Note 10 Lite Qualcomm® Snapdragon™ 730G mobilplattform för att säkerställa en sömlös och smidig mobilupplevelse. Tillsammans med en KryoTM 470 CPU och 8nm processteknik skapar Mi Note 10 Lite en smidig, batterieffektiv och hållbar daglig drift.

Väldesignad premiumkänsla

Mi Note 10 Lite är den perfekta telefonen för både dagligt arbete, spel och fotografering. Den eleganta designen kombinerar en 6,47” 3D-böjd AMOLED-skärm med ett 91,4% screen-to-body-förhållande, vilket innebär stora visningsmöjligheter men också ett bekvämt grepp. Tillsammans skapar de en förstklassig känsla i handen.

Med en tunnare, men fortfarande mycket känslig och ultra-responsiv, inbyggd fingeravtryckssensor låter Mi Note 10 Lite användaren snabbt låsa upp skärmen, även i kalla och torra förhållanden. Både enhetens fram- och baksida är väl skyddade av hållbart Corning® Gorilla® Glass 5.

Långvarig batteritid fulländar mobilupplevelsen

Telefonens massiva 5,260mAh-batteri ger två dagars användning1 på en enda laddning. 30 W snabbladdning gör dessutom att telefonen laddas på nolltid.

Pris och tillgänglighet

Mi Note 10 Lite finns i tre färger – Glacier White, Midnight Black och Nebula Purple. Mi Note 10 Lite är tillgänglig i Sverige fr.o.m. den 20 maj 2020 i 6GB + 128 GB till det rekommenderade butikspriset 4 490 SEK.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>