Telia och Viaplay Group överens om ett nytt mångårigt avtal som utökas med ännu bättre värde för kunderna
Hem NYHETEREFTER JOBBET Telia och Viaplay Group överens om ett nytt mångårigt avtal som utökas med bättre värde för kunderna

Telia och Viaplay Group överens om ett nytt mångårigt avtal som utökas med bättre värde för kunderna

Publicerat av: Redaktionen

Nu är Telia och Viaplay Group överens om ett nytt mångårigt avtal som innebär att Telias Tv & Streaming-kunder återigen tar del av Viaplays innehåll med start den 13 december.

Samtidigt utökas samarbetet vilket möjliggör helt nya erbjudanden och upplevelser, fler attraktiva sportsändningar och mer underhållning.

Med målet att samla den bästa underhållningen och sporten på ett och samma ställe har Telia kommit överens med Viaplay Group om ett nytt, utökat innehållsavtal som lägger grunden för bättre upplevelser, både för Telia och Viaplays kunder. Det nya avtalet ger åter Telias en miljon Tv & Streaming-kunder tillgång till Viaplays fulla utbud av streamingtjänster, kanaler, filmer, serier och sport. Det handlar exempelvis om TV3, TV6, FIS Längdskidåkning, Formel 1 och Premier League lagom till avspark på annandag jul.

Samtidigt fördjupas samarbetet med nytt och utökat sportutbud för båda. På sikt möjliggörs ännu mer flexibla och attraktiva paketeringar för Telias kunder, och fler får tillgång till streamingtjänsten Viaplay.

– Jag vill rikta ett stort tack till alla våra kunder för tålamodet. Det här var en situation som ingen av oss ville hamna i och vi är fullt medvetna om att det här har påverkat många på olika sätt. Nu är vi oerhört glada över vårt nya samarbete med Viaplay Group. Det här avtalet är viktigt för oss båda och vi är förväntansfulla inför en nystart som möjliggör helt nya paketeringar, exklusiva sändningar och mycket mer till våra kunder. Vi satsar på Sveriges bästa TV-tjänst och där blir nu åter Viaplay Group en viktig partner framöver, säger Henrik Lönnevi, Chef för konsumentaffären på Telia.

Det fördjupade samarbetet ger även kunder till Viaplay med Total streaming-paket tillgång till utvalda matcher från Telias och C Mores sporträttigheter UEFA Champions League, Serie A och La Liga. C More kommer att få tillgång till utvalda matcher från UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League och samtliga av Sveriges herrlandslagsmatcher i fotboll.

Telia och Viaplay Group överens om ett nytt mångårigt avtal som utökas med ännu bättre värde för kunderna– Det här är fantastiska nyheter för tittare i hela Sverige. Vårt utökade avtal med Telia är bredare och mer innovativt än någonsin – och tar vårt samarbete till nästa nivå. Teliakunder kan nu njuta av världens största sport och de hetaste kommande Viaplay-premiärerna. Samtidigt kan Viaplay Total-abonnenter se fram emot ännu mer direktsänd europeisk fotboll av den högsta klassen. Det är en ’win-win’ för oss alla, säger Kim Poder, Viaplay Group Chief Commercial Officer i Norden.

Viaplays innehåll blir tillgängligt för Telias tv-kunder under dagen den 13 december. Samtidigt kommer en stor del av ersättningsinnehållet fortsätta att sändas under en ytterligare period framöver.

– Med Viaplay i portföljen har Telia det ledande utbudet av TV & Streaming på den svenska marknaden. Vi kommer göra vårt yttersta för att leverera en bättre upplevelse och startar redan nu genom att under en tid fortsätta frisända uppskattat ersättningsinnehåll. Det handlar bland annat om C Mores filmer och serier, utvalda frivisningar av kanaler och underhållning för barnen, avslutar Henrik Lönnevi.

I All Sport-paketet ingår UEFA Champions League från Telia, hela C More, Allsvenskan från Discovery och nu också hela Viaplays utbud. För den som vill samla sin streaming av filmer och serier från Netflix, Viaplay, HBO och C More kan nu göra det hos Telia till ett bättre pris.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00