Amadeus vässar tjänster för resebranschen med privatmoln från VMware

VMware meddelar idag att Amadeus IT Group, en ledande teknikleverantör inom resebranschen, har implementerat ett privat företagsmoln baserat på VMware Integrated OpenStack.

Detta är för att stödja företagets digitala transformationsinitiativ. Lösningen ger Amadeus Amadeus vässar tjänster för resebranschen med privatmoln från VMware 1snabbast möjliga åtkomst till VMware vSphere-arbetslaster i ett API-drivet OpenStack-moln.

– Amadeus Cloud Services ger oss möjlighet att vara innovativa och att ta ett helhetsansvar för vår verksamhet. Stabilitet är en viktig aspekt i detta och produkter som VMware Intergrated OpenStack och NSX hjälper oss att uppnå den nivå av stabilitet som våra kunder förväntar sig, säger Wolfgang Krips, senior vice president, Global Operations, Amadeus.

Amadeus, med huvudkontor i Madrid, är en teknikinnovatör med lösningar och tjänster som kopplar ihop hela resebranschens ekosystem – från operatörer och återförsäljare till köpare och resenärer – vid resans alla skeden. Varje dag hanterar Amadeus system cirka 4 miljarder transaktioner och molnimplementeringen görs för att ge dess kunder snabbare åtkomst till IT-resurser och tjänster, end-to-end-automatisering för Continuous Integration och Continuous Delivery (CI/CD), stöd för nästa generations molnautentiska applikationer och hög tillgänglighet för applikationer och tjänster.