Infinidat har utsetts till ledare i 2021 Gartner Magic Quadrant for Primary Storage för tredje året i rad
Hem Reportage Infinidat har utsetts till ledare i 2021 Gartner Magic Quadrant for Primary Storage för tredje året i rad

Infinidat har utsetts till ledare i 2021 Gartner Magic Quadrant for Primary Storage för tredje året i rad

Publicerat av: Redaktionen

Storageföretaget Infinidat utsedd till ledare för tredje året i rad i Gartner Magic Quadrant för Primary Storage.

Enligt Gartner har “leverantörer i ledarkvadranten de högsta sammanlagda poängen för Ability to Execute och Completeness of Vision.

Ledarna har den marknadsandel, trovärdighet och marknadsförings- och försäljningskapacitet som krävs för att driva etableringen av ny teknik. Ledarna är innovatörer och tankeledare, med väl artikulerade planer som kunder och potentiella kunder kan använda när de utformar sina lagringsinfrastrukturer och strategier.”

Infinidat har utsetts till ledare i 2021 Gartner Magic Quadrant for Primary Storage för tredje året i rad

Phil Bullinger, CEO på Infinidat

– Erkännandet av Infinidat i Gartner Magic Quadrant bekräftar vår konkurrenskraft och styrkan i våra lösningar som en ledare på lagringsmarknaden för större organisationer, säger Phil Bullinger, VD för Infinidat, och fortsätter:

– Vår position i ledarkvadranten är väl förankrad i vårt löfte att förnya och leverera datalagringslösningar med en oöverträffad kombination av 100 procent tillgänglighet, exceptionell prestanda och lägsta möjliga TCO i multi-petabyte-skala.

Förra året utsågs Infinidat till ett Gartner Peer Insights Customers’ Choice 2021 i Gartner Peer Insights ”Voice of the Customer”:

Primary Storage. Det här är tredje året i rad som Infinidat har fått positionen som ett Gartner Peer Insights Customers’ Choice baserat på oberoende recensioner och betyg från slutanvändare.

Infinidat har under det senaste året fått 153 recensioner från verifierade kunder på marknaden för Primary Storage Arrays, med ett genomsnittligt betyg på 4,8 av 5 stjärnor. Dessutom säger 95 procent av kunderna att de var villiga att rekommendera Infinidat till sina branschkollegor.

Uppfattningen om Infinidats som leverantör av toppmoderna lagringsplattformar utvecklas vidare. InfiniBox företagslagringssystem ger faster-than-all-flash-prestanda, petabyte-kapacitet och garanterad tillgänglighet byggd för de mest krävande workloads i företagsdatacenter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>