Ny dynamisk lågkodplattform ger skalbar molnutveckling
Hem NyheterMolntjänster Ny dynamisk lågkodplattform ger skalbar molnutveckling

Ny dynamisk lågkodplattform ger skalbar molnutveckling

Publicerat av: Redaktionen

OutSystems, världsledande inom modern applikationsutveckling, visar nu upp nästa generations applikationsplattform som ska göra det möjligt för utvecklare att bygga toppmoderna molnapplikationer.

Den nya plattformen, som har kodnamnet Project Neo, erbjuder en ny nivå av skalbarhet för applikationer och produktivitet för utvecklare.

Som den mest använda lågkodsplattformen i världen, använder organisationer OutSystems plattform för att bygga allt från mobilappar och sajter till samarbetsverktyg och tillägg för system som Microsoft, SAP och Salesforce. I nuläget är det 14 miljoner människor som använder appar byggda i plattformen.

Den nya plattformen är skapad från grunden för att lösa de viktigaste utmaningarna för organisationer just nu, exempelvis resursbrist inom mjukvaruutveckling, behovet av modernisering och anpassning till ständiga förändringar. Därför för Project Neo samman de produktivitetsfördelar som nås via visuell modellbaserad utveckling med toppmodern container- och Kubernetes-baserad molnarkitektur via Amazon Web Services.

Ny dynamisk lågkodplattform ger skalbar molnutvecklingOutSystems visar hur långt utvecklingen gått från traditionell mjukvaruutveckling och med Project Neo har vi skapat en plattform som gör att alla utvecklingsteam kan bygga vilken app som helst och skala rejält,” säger Paulo Rosado, VD och grundare av OutSystems. ”Utvecklare vill kunna skapa innovation men fastnar ofta i komplexitet som kväver deras förmåga att förnya och differentiera. Istället för att de ska använda sin expertis för att fixa, ändra och underhålla kod och åldrade system får de nu möjlighet att arbeta med branschledande verktyg som stärker både kreativitet och konkurrenskraften.”

Motsvarar hundratals mjukvaruutvecklare

Den nya plattformen skapar samma fördelar som om man skulle lägga till hundratals duktiga mjukvaruutvecklare till sitt team och ge dem verktyg som annars varit förbehållet några få utvalda. Det är en demokratisering av utvecklingen som gör det möjligt att bygga plattformar som kombinerar containers och Kubernetes med toppmodern molnteknik, inklusive automatisk skalning av databaser och rätt orkestrering.

Med nya plattformen kan organisationer flytta äldre applikationer till molnet, bygga nya och mer strategiska applikationer och stärka digitala transformationsinitiativ kopplat till allt från interna processer till mobilappar.

Så gör Project Neo skillnad:

  • ·        Frigör utvecklare att fokusera på kodutveckling som skapar innovation och konkurrensfördelar. Project Neo automatiserar DevOps-processer, hanterar avancerad molnanvändning, autodokumenterar kod, löser kodsamband, gör regressionstestning, säkerställer arkitektuella standarder, adderar kontinuerligt nya plattformsfunktioner och håller systemet ständigt uppdaterat.
  • ·        Möjliggör för utvecklare att göra viktiga ändringar i applikationer på timmar snarare än dagar eller veckor, med möjlighet att göra flera ändringar varje dag.
  • ·        Säkerställer att alla molnapplikationer alltid är igång och hålls toppmoderna genom att automatiskt uppdateras med den senaste molntekniken, utan att negativt påverka appar som kör.
  • ·        Skalar automatiskt appar för att möta kraftigt ökad efterfrågan, så utvecklare kan känna sig trygga i att appar kan skalas till hundratals miljoner användare när det finns behov av detta.
  • ·        Säkerställer hög produktivitet och prestanda genom att göra det möjligt för hundratals utvecklare att arbeta samtidigt med att uppdatera applikationsportföljen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>