Zebware blir partner med Wasabi
Hem NyheterMolntjänster Zebware blir partner med Wasabi

Zebware blir partner med Wasabi

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska mjukföretaget Zebware har startat ett partnersamarbete med Wasabi Technologies.

Det gemensamma målet är att möjliggöra  molnbaserade datasjöar med extremt hög prestanda.

Den gemensamma lösningen säkrar också skalbarhet och en låg kostnad för lagring.

I början av november presenterade Zebware ZebClient, en Cloud Memory Bridge som i tester genomförda i Intels 5G Innovation Center i Stockholm, visat på prestandaförbättringar på upp till 500 gånger för åtkomst av data lagrad i molnet. ZebClient bygger på patenterad teknologi och ökar prestandan genom att maximera nyttan av lokalt minne. ZebClient separerar också lagring av data från compute-noder med ökad effektivitet och flexibilitet som resultat.

Detta ger kunder möjlighet att använda molnlagrad för mer avancerade och resurskrävande operationer– exempelvis inom AI, maskininlärning och Analytics. Därmed kan en hybridmolnstrategi förverkligas där maximalt värde uppnås med molnets kostnadseffektivitet och skalfördelar i kombination med den prestanda och kontroll man förknippar med lokal infrastruktur.

Zebware blir partner med Wasabi

Zebwares vd Marie Johansson

Ett nytt partneravtal med amerikanska Wasabi Technologies, som specialiserar sig på kostnadseffektiv och högpresterande molnlagring, vässar erbjudandet ytterligare.

”Vi ser Wasabi som en perfekt matchning för oss, med ett banbrytande erbjudande som är idealiskt utformat för vårt gemensamma lösning. Tillsammans kan vi göra ännu större skillnad och bidra till driva utvecklingen mot molnbaserade data lakes”, säger Zebwares vd Marie Johansson.

”När data levereras via ZebClient kan applikationer arbeta som om datan hade lagrats lokalt istället för i molnet. Den gemensamma lösningen erbjuder det bästa av två världar i form av en högpresterande, kostnadseffektiv, säker och skalbar IT-infrastruktur”, säger Richard Czech, säljansvarig för Europa på Wasabi.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>