Red Hat OpenStack Platform 12 presenterad med containerstöd och förstärkt säkerhet
Hem Leverantör Red Hat OpenStack Platform 12 presenterad med containerstöd och förstärkt säkerhet

Red Hat OpenStack Platform 12 presenterad med containerstöd och förstärkt säkerhet

Publicerat av: Redaktionen

Under OpenStack Summit i Sydney har Red Hat offentliggjort Red Hat OpenStack Platform 12, den nya versionen av Red Hats skalbara och agila molnbaserade Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-lösning.

Red Hat OpenStack Platform 12 presenterad med containerstöd och förstärkt säkerhet 2I den nya versionen finns stöd för containerbaserade tjänster vilket erbjuder användare ökad flexibilitet och minskad komplexitet för att utveckla och driftsätta applikationer. Bland förbättringarna märks även en kraftfull lösning för DCI (distributed continuous integration) och förbättrad säkerhet för att upprätthålla regelefterlevnad och hantera risker.

Idag använder hundratals kunder världen över Red Hat OpenStack Platform som bas för hybrida och privata moln med olika verksamhetskritiska tillämpningar, däribland de officiella referenskunderna BBVA; Cambridge University; FICO; Massachusetts Open Cloud; Turkcell; IAG; Oak Ridge National Laboratory; Paddy Power Betfair; Produban; UKCloud; och Verizon.

Red Hat OpenStack Platform backas också upp av ett stort ekosystem av partners inom enterprise IT och telekom, däribland exempelvis including Cisco, Dell EMC, Intel, Lenovo, Rackspace, NetApp, Ericsson, Nokia, NEC och Huawei.

Red Hat OpenStack Platform 12 bygger på Red Hat Enterprise Linux och är en testad, certifierat och helt supportad version av OpenStack som erbjuder oöverträffad skalbarhet och flexibilitet utan att kompromissa med dagens krav på tillgänglighet, prestanda eller säkerhet. Molnadministrationsverktyget Red Hat CloudForms ingår i plattformen liksom tät integration med Red Hat Ceph Storage.

Citat

Radhesh Balakrishnan, general manager, OpenStack, Red Hat
“För att dra full nytta av den digitala transformationens möjligheter måste verksamheter uppdatera sin infrastruktur för att bättre understödja nästa generations applikationer. Red Hat OpenStack Platform 12 ger en väg att uppnå detta som är säkrare, mer användarvänligt och mer förutsebart, samtidigt som man undviker inlåsningseffekter.”

Kevin Shatzkamer, vice president, Service Provider Solutions, Dell EMC

“Dell EMC är stolta över att ha bidragit till de funktionerna och stabiliteten i Red Hat OpenStack Platform 12, som är en fortsättning på det samarbete och den gemensamma utveckling vi genomfört under de senaste fyra åren.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>