Svenskt företag först att vara finalist till internationellt pris

För första gången någonsin är ett svenskt företag uttagen som finalist till det prestigefyllda priset Citrix Innovation Award for Partners!

Svenskt företag först att vara finalist till internationellt pris 1Det är företaget AceIQ som tillsammans med sin kund Malux arbetat fram en lösning som av Citrix Systems i USA anses som en av de tre mest innovativa under 2017. Det rör sig om en helt komplett Cloud-lösning som gör att man kan sätta upp en ny arbetsplats för medarbetare var som helst i världen inom någon timme. Allt som behövs är en internetuppkoppling.

• Den största fördelen är enkelheten för supportärenden, säger Jörgen Norman CIO Malux. Vilken enhet våra medarbetare än använder så har de sin egen miljö. Om det uppstår ett problem med hårdvaran, så kan de enkelt logga in någon annanstans. Det har frigjort så mycket supportresurser.

AceIQ har de senaste åren växt i raketfart och har sedan 2013 ökat sin omsättning med 118%. Även antalet anställda har mer än dubblerats och snart inviger AceIQ sitt nya huvudkontor i Kristianstad.

• Det är första gången en Citrix Platinum Partner från Sverige är finalist till utmärkelsen. Detta visar verkligen på det innovativa tankesätt som finns i vår organisation, säger Håkan Andersson, VD AceIQ.