Sveriges bästa event är tillbaka – missa inte Dell Technologies Forum 2023
Hem EVENT Sveriges bästa event är tillbaka – missa inte Dell Technologies Forum 2023

Sveriges bästa event är tillbaka – missa inte Dell Technologies Forum 2023

Publicerat av: Redaktionen

Den 26 oktober är det återigen dags för IT-Sverige att samlas för Dell Technologies Forum.

Evenemanget, som går av stapeln på Quality Friends i Stockholm, har utsetts till Sveriges bästa event flera år i rad och lovar återigen att vara något utöver det vanliga för IT-entusiaster.

Eventet erbjuder bland annat över 30 breakouts inom ämnen som AI, multicloud, säkerhet och Future of Work. Dessutom kan deltagare se fram emot inspirerande tal av några av världens ledande experter — däribland Said Akar från Dell Technologies och keynote talaren Max Tegmark, känd som en av världens främsta forskare inom fysik och kosmologi och även kallad ”världens smartaste svensk”.

Sveriges bästa event är tillbaka – missa inte Dell Technologies Forum 2023– Det här är verkligen årets främsta event inom IT. Från spetsinsikter inom AI med Max Tegmark till dedikerade AI-breakoutsessioner och AI-workshops tillsammans med Nvidia till  det senaste inom multicloud och säkerhet – för att inte nämna allt det världsledande vi gör inom modern workplace – det finns många anledningar till att Dell Tech Forum samlar drygt 1 000 beslutsfattare och IT-hjältar från Sveriges vassaste IT-avdelningar, säger Tobias Helmer, Marknadschef på Dell Technologies Sverige.

 Inspirerande program

I sin presentation ”LIV 3.0” kommer Max Tegmark att belysa fascinerande frågor om mänsklighetens framtid. Han kommer att utforska möjligheten att skapa övermänsklig intelligens, hur rättssystemet bör hantera autonoma system, konsekvenserna av automatisering och vilken roll individer och företag kommer att spela i denna framtid.

Programmet innehåller även en lunch med fokus på mångfald och inkludering, kallad ”Together in Technology” (tidigare ”Women in Technology”). Under en 3-rätters måltid kommer deltagarna att diskutera dessa ämnen med AI som tema, med en panel bestående av framstående ledare inom IT-Sverige och en gästföreläsning av Elaine Eksvärd. Det finns ett begränsat antal platser tillgängliga för denna nätverkslunch, så det gäller att vara snabb!

Utöver det innehållsrika programmet kommer Dell Technologies Forum också att erbjuda en imponerande utställning med världsledande produkter inom områden som PC, skärmar, servrar, nätverk och lagring. Ett särskilt framträdande kommer att göras av Concept Luna, som utmärker sig som världens mest hållbara dator.

Nätverka med kollegor, företag och experter

Självklart kommer man få möjlighet att göra en djupdykning i framväxande teknologier som AI, IoT, cloud computing och cybersäkerhet, nätverka med likasinnade branschkollegor och ställa frågor till teknikexperter som kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer.

Evenemanget stöds av ledande globala och svenska IT-företag som Intel, Microsoft, Nvidia, VMware, AMD, Kioxia, Broadcom, Schneider, Atea, Advania, Dustin, Foxway, Proact, Equinix, Cloudist, B2B IT-partner, Also, Arrow, Ingram Micro, TD Synnex med fler på väg att ansluta sig.

Klicka här för att säkra din plats idag.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00