Att Lägg in egna anpassade AI-modeller i säkerhetsplattformen
Hem NYHETERAI Att Lägg in egna anpassade AI-modeller i säkerhetsplattformen

Att Lägg in egna anpassade AI-modeller i säkerhetsplattformen

Publicerat av: Redaktionen

Nu blir det möjligt att lägga till sina egna anpassade AI-modeller till dataarkivet i Cortex XSIAM, Palo Alto Networks plattform för operativ hantering av cybersäkerhet.

Palo Alto Networks har förbättrat sin AI-drivna säkerhetsplattform och den nya versionen Cortex XSIAM 2.0 erbjuder ett ramverk som gör det möjligt att lägga till sin egen maskininlärning (BYOML).

Plattformen levereras redan med mer än 1 300 körklara AI-modeller för säkerhetsanalys och skydd mot cyberhot.

Tidigare tog det en angripare i genomsnitt 44 dagar att få ut data från målet efter ett intrång, men i dag handlar det om timmar. Eftersom företag i genomsnitt behöver 5,5 dagar för att upptäcka och isolera ett angrepp är det tydligt att traditionella säkerhetslösningar inte längre fungerar. Det kräver helt nya arbetssätt och verktyg och Cortex XSIAM ger det stöd som säkerhetsansvariga behöver för att kunna agera mycket snabbare.

Palo Alto Networks samlar in mer säkerhetsdata än något annat cybersäkerhetsföretag. XSIAM-plattformen tillförs dagligen mer än 5 petabyte säkerhetsdata och över en exabyte finns nu totalt lagrade. Genom BYOML-ramverket blir allt detta data tillgängligt för kunder som vill skapa och integrera egna modeller för maskininlärning i XSIAM.

Flera nya funktioner

Utöver BYOML-ramverket innehåller XSIAM 2.0 även nya funktioner som gör det möjligt att ta sig an dagens utmaningar för operativ säkerhet genom ökad synlighet och hotprioritering. Nya XSIAM Command Center hjälper säkerhetsansvariga att bättre övervaka sin miljö och få en heltäckande bild av datakällor och varningar, vilket gör det enkelt att identifiera och prioritera säkerhetsincidenter inom en samlad plattform.

En annan nyhet är MITER ATT&CK Coverage Dashboard, som gör det möjligt att snabbt utvärdera sitt försvar mot en rad olika taktiker och tekniker som hotaktörer använder och styra arbetet för att stärka det övergripande skyddet.

Att Lägg in egna anpassade AI-modeller i säkerhetsplattformen– Att ha en effektiv operativ hantering av säkerheten är en stor utmaning för företag över hela världen. Dagens angripare är så snabba att det blir omöjligt att hantera cyberhot med traditionella manuella metoder. Med hjälp av artificiell intelligens och automatisering stänger XSIAM 2.0 denna lucka genom att tackla operativ komplexitet, stoppa hot i stor skala och snabba upp hanteringen av incidenter, säger Gonen Fink, chef för Cortex-produkterna på Palo Alto Networks.

XSIAM 2.0 finns omgående tillgängligt för kunder över hela världen.

Anmäl dig här till ett webinarium som presenterar Cortex XSIAM 2.0 och Palo Alto Networks syn på hur AI kan bli ett effektivt verktyg för cybersäkerhet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00