Mastering Windows Server 2012 R2 – PKI & Certificate Services ADCS [3 dagar]
Hem NYHETERTECH NEWS Mastering Windows Server 2012 R2 – PKI & Certificate Services ADCS [3 dagar]

Mastering Windows Server 2012 R2 – PKI & Certificate Services ADCS [3 dagar]

Publicerat av: Redaktionen

hasain-tallLär dig att installera, konfigurera och underhålla PKI och ADCS i din Windows-miljö!

Hasain Alshakarti från TrueSec:s är en av Sveriges främsta PKI-experter och har tagit fram denna tredagskurs för att du i praktiken ska få diskutera och förstå hur man planerar, installerar och underhåller PKI och Active Directory Certificate Services (ADCS) i din egen IT-miljö.

Labben blandar praktiska och teoretiska moment om och kring installation, konfiguration samt hantering av PKI i och utanför Active Directory i Windows. Deltagaren får grundläggande kunskaper om design, standarder, säkerhetskrav och kan omsätta kunskaperna i praktiska diskussioner om användningsområden, lösningsförslag samt att genomföra faktiska implementationer.

Lär dig metoder, verktyg och komponenter som krävs för en lyckad implementation av PKI och certifikathantering i din miljö. Även tillhörande applikationer så som kodsignering, SSL och TLS certifikat hantering, recovery-agenter för EFS och BitLocker, tillförlitlig hantering av certifikat och nycklar, smarta kort för inloggning i Windows och andra tjänster med mera.

Anmäl dig här till kursen

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00